O kompaniji
4
Iskustva
Plate
Poslovi

Iskustva

Intervju
07.11.2023
Pozitivno iskustvo

Customer Support

Bez ponude za posao

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Prvo je bio online intervju sa HR regruterkom na srpskom jeziku. Standardno sve, da se predstavim i da pricam o prethodnim iskustvima, teski klijenti itd. Bio je opusten i trajao je 20-ak minuta. Posle online intervjua, poslat nam je test u vidu domaceg zadatka, gde smo trebali da istrazimo sajt firme i dodjemo do informacija, kako bismo odgovorili na pitanja klijenata. Posle toga je bio meet up sastanak u kancelarijama Riviana u Airport City-ju, doslo je nas 5-6 kandidata, gde smo imali kratku prezentaciju o kompaniji i imali smo prilike da uzivo vidimo auto R1S, i postavljamo pitanja inzenjeru vezano za njega. Posle toga mi je stigla odbijenica. Mislim da rekose da ima i treci krug, valjda intervju na engleskom sa Amerima. Ali za mene je bio kraj u drugom krugu, tako da ne znam za dalje. U svakom slucaju, i da me nisu odbili, nikako ne zelim da radim drugu smenu od 14h - 22h, jer mi to ne odgovara.

Pitanja sa intervjua

  • Nije bilo tehnickog intervjua
Korisno? 3
Intervju
10.10.2023
Negativno iskustvo

Senior Embedded Software Engineer

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 10 nedelja

Kako je izgledao proces

U maju sam kontaktiran od strane glavnog rekrutera, i tada kreće proces. Nakon tri intervjua dobio sam ponudu za poziciju kojom su zahtevali rad u smenama , putovanje u BG 2-3 puta nedeljno, i tehnički suport klijentima, nakon svakog softver release-a, koji su kupili R1S vozilo kao u call centrima. Naravno odbio sam i zamolio za drugu poziciju u kojoj bih mogao da radim isključivo na embeded softveru, na šta su odgovorili da moraju da kontaktiraju project managera i da ćemo ubrzo zakazati sledeći sastanak da popričamo o detaljima. Nakon ovog kontaktiraju me četiri meseca kasnije odnosno u septembru (!?), sa zahtevom da zakažemo sastanak i nastavimo proces aplikacije, pošto sam smatrao ovo neozbiljnim odbio sam da nastavim proces selekcije što je iznenadilo PM koji uopšte nije bio upućen da je prošlo četiri meseca od mog prvog intervjua - jer 'usled niza nesretnih okolnosti softver za praćenje regrutacije ne radi kako treba a prethodni regruter i PM nisu više u firmi'.

Pitanja sa intervjua

  • Klasična embeded pitanja - static, volatile, pointeri, mikrokontroleri, interupti, watchdog, upravljanje memorijom, kao i nekoliko automotiv pitanja oko standarda i procesa, kao i nekoliko leetcode problema
Korisno? 6
Intervju
20.09.2023
Pozitivno iskustvo

Lead Software Engineer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

4 intervjua po 1 sat. Behavioral je bio OK, ali svakako najzanimljiviji je sistem dizajn. Intervjueri daju feedback, sto mi je jako znacilo. Ubrzo posle poslednjeg intervjua sam dobio ponudu.
Korisno? 0
Intervju
24.08.2023
Negativno iskustvo

Senior Backend Developer

Odbio/la ponudu

Intervju težak

Online intervju

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Trajao je mesec dana, razvučen na 6 različitih intervjua!!! Kao što to ide kod USA/CA kompanija, dobijate leetcode zadatke, koji ne služe apsolutno ničemu, niti ćete ikada imati potrebe za njima u svojoj karijeri! Bilo je dva različita live coding intervjua, oba su bili leetcode hard težine. Ostali intervjui se svode na besmislena pitanja o međuljudskim odnosima i traćenje vašeg vremena. Elem još jedna u nizu kompanija koja ne poštuje vaše vreme, a s obzirom na mizernu ponudu, moja preporuka svakome je da zaobilazi ovu kompaniju.
Korisno? 17