Roaming Networks d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija ROAMING NETWORKS d.o.o. je osnovana 4. septembra 2008. godine, kao članica ROAMING grupe i kao specijalizovana firma za projektovanje, instalaciju, integraciju i održavanje  telekomunikacionih radio i radio-relejnih pristupnih mreža.

Vremenom, kompanija razvija kompetenciju i u drugim segmentima telco poslovanja tako da danas poseduje veliko iskustvo i značajnu prisutnost na Balkanu, razvijajući 3 strateške linije poslovanja: radio i radio-relejne pristupne mreže, pasivne optičke mreže i transportni sistemi.

Roaming Networks teži stalnom razvoju i širenju na nova tržišta zadovoljavajući potrebe, želje i očekivanja kupaca, poslovnih partnera, zaposlenih, vlasnika i državnih institucija.

Nastojimo da realizujemo sve proizvode i usluge u skladu sa najvišim tehnološkim standardima i time održavamo rejting pouzdane i visokoprofesinalne kompanije u svim sferama našeg poslovanja. Daljim razvojem i usavršavanjem našeg kadra trudimo se da prevaziđemo očekivanja naših kupaca.

Naš cilj je da razumemo i unapred predvidimo potrebe naših kupaca kako bismo zajedničkim snagama njihov projekat pretvorili u uspeh.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Rukovodilac službe za planiranje, izgradnju i održavanje Data Centara i IT infrastrukture

Beograd  • Rok: 06.12.2017

Roaming Networks d.o.o.: Rukovodilac službe za planiranje, izgradnju i održavanje Data Centara i IT infrastrukture. Minimum 5 godina rada na rukovodećim pozicijama u oblasti Data Centara i IT infrastrukture... (pročitaj oglas)

Account Manager

Beograd  • Rok: 09.11.2017

Roaming Networks d.o.o.: Account Manager. 5+ years of experience in similar position within companies engaged in telecommunication and IT business... (pročitaj oglas)

Rukovodilac projekta - Data centri i IT infrastruktura

Beograd  • Rok: 21.09.2017

Roaming Networks d.o.o.: Rukovodilac projekta - Data centri i IT infrastruktura. VI, VII/VII-2 stepen stručne spreme, elektrotehničkog ili informatičkog usmerenja... (pročitaj oglas)

Menadžer za razvoj poslovanja (Data centri i IT infrastruktura)

Beograd  • Rok: 09.09.2017

Roaming Networks d.o.o.: Menadžer za razvoj poslovanja (Data centri i IT infrastruktura). Minimum 2 godine rada na istim ili sličnim poslovima u oblasti IT infrastrukture koja obuhvata servere, storidže, virtualizaciju i cloud rešenja... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ROAMING NETWORKS
Adresa
Oblakovksa 51, Beograd-Savski Venac
Datum osnivanja
08.09.2008..
PIB
105801792
Matični broj
20456400
Poslovni naziv
ROAMING NETWORKS DOO, BEOGRAD
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Rade Vujović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija