Robert Bosch d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Robert Bosch d.o.o.

  (2 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2
beneficije

3.5
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Smartphone Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 13 nedelja
Kako je izgledao proces
Razgovor preko Skype-a na engleskom. Pregleda se CV. Postavljaju se razna pitanja vezana za poziciju. Prošlo je 3 meseca i još mi nije stigao e-mail da me obaveste da nisam prošao, a u međuvremenu su još 2 puta otvarali konkurs za istu poziciju.
Pitanja sa intervjua
 • Da li imas ISTQB sertifikat?
 • Koji je tvoj nivo obrazovanja?
 • Koliko imaš godina?

utisak sa intervjua postavljen: 09.09.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Web Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Slažem se sa Program Manager Master Data Management "Kao i gro ostalih kompanija, izgleda da traže specijalistu koji sve zna sa minimum 5 godina iskustva a po mogućstvu da je apsolvent i da ce da radi za minimalac. Nekultura HR personala zaduženog za selekciju je u rangu korejskih firmi..." Bez ikakve povratne informacije posle razgovora, totalno neozbiljno. Nije čudno što su im stalno aktivni oglasi.

utisak sa intervjua postavljen: 04.06.2018.

Ecommerce support


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Opšta atmosfera u timu je odlična. Kolege su predusetljive i pomažu kad god je potrebno. Radno vreme je fleksibilno, što meni kao roditelju puno znači. Posao koji radim je dinamičan i bavi se modernim tehnologijama koje su sve više zastupljene u svetu, a i kod nas. Napredovanje je moguće i neko opšte pravilo je da se ne zadržava kadar na istoj poziciji duže od 3 godine.
Zamerke kompaniji
Službene dnevnice su male.
preporučujem
utisak postavljen: 18.04.2018.

Program Manager Master Data Management

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Kao i gro ostalih kompanija, izgleda da traže specijalistu koji sve zna sa minimum 5 godina iskustva a po mogućstvu da je apsolvent i da ce da radi za minimalac. Nekultura HR personala zaduženog za selekciju je u rangu korejskih firmi. Zaista bi bilo lepo kada biste objavili uz konkurs i biografiju lica koje vrši odabir kandidata. Poražavajuće je da moju kompetenciju ocenjuje neko ko niti zna šta je MDM niti šta je SAP SD, a da ne spominjem mnoge druge veštine. Ne pada mi na pamet nikad više da konkurišem ni na jedan konkurs ove kompanije jer njima očigledno ne trebaju radnici kada ih menjaju svakih 6 meseci.

utisak sa intervjua postavljen: 22.08.2017.

Internship program


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Praksa
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kao jedini pozitivan utisak naveo bih da mi je ovo bio prvi posao i što su obe strane mogle da raskinu ugovor bez ikakvog otkaznog roka i bez ikakvog obrazloženja, što sam ja i iskoristio u svoju korist. :)
Zamerke kompaniji
- Tip zaposlenja: Na određeno, zaposlen kao student (iako sam imao diplomu već) preko Omladinske zadruge
- Mala plata
- Rad na svim pomoćnim poslovima koji nisu bili pokriveni ugovorom (nošenje balona sa vodom kada se isprazne, preuzimanje hrane na rampi jer ne postoji menza gde se sprema hrana)
- Izrada ID kartica zaposlenima u fabrici
- Fabrika se nalazi u Šimanovcima, pa ukoliko zakasnite na kompanijski prevoz, ne možete stići na posao
ne preporučujem
utisak postavljen: 02.06.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Robert Bosch d.o.o. je regionalna grana Bosch Grupe, jedne od najvećih svetskih industrijskih kompanija.

Sa sedištem u Beogradu, Robert Bosch d.o.o. u Srbiji je počeo sa radom 2006. i preuzeo je odgovornost za izgradnju poslovanja u Crnoj Gori i na Kosovu. Na ovim tržištima Bosch distribuira proizvode iz oblasti automobilske opreme, električnih alata, grejne tehnike, bezbednosnih sistema pod brendovima Skil, Dremel, Bosch, itd.

U 2009. godini promet na srpskom i crnogorskom tržištu iznosio je 18,7 miliona evra. Ovom rezultatu doprineli su svi Bosch-ovi poslovni sektori. Početkom 2010. godine Bosch otvara novo odeljenje, jedno od 4 u svetu, koje se bavi marketing istraživanjem automobilske industrije i broj zaposlenih se povećava sa 39 na 47 u tekućoj godini.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

UX Design Internship

Beograd  • Rok: 02.02.2019

You have a proactive, independent and solution-oriented work approach and like to work in a young team... (pročitaj oglas)

Database Expert with Supply Chain Background

Beograd  • Rok: 12.01.2019

Excellent analytic and problem solving skills. Strong statistical, analytical and mathematical skills. Strong communication and interpersonal skills... (pročitaj oglas)

ICO Consultant

Šimanovci  • Rok: 12.01.2019

Internal coordination of IT (commercial area) related topics for the process chains O2C (order to cash)... (pročitaj oglas)

CRM Analyst

Beograd  • Rok: 05.01.2019

Development and implementation of segmented campaigns based on customer insights, requirements from stakeholders and our proposals for campaign improvement and optimization models... (pročitaj oglas)

Cloud Software Developer for DevOps / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 05.01.2019

You will work within an international team to develop a new generation of cognitive infotainment services as well as related voice dialog platforms and components... (pročitaj oglas)

Professional Data Security Partner

Belgrade  • Rok: 04.01.2019

Robert Bosch d.o.o.: Professional Data Security Partner. Bachelor in Business Economics, Information Technology or comparable. Perennial working experience (as Data Security Partner or IT Partner of advantage)... (pročitaj oglas)

Technical Team Lead Smartphone Development

Beograd  • Rok: 03.01.2019

Experience with agile development and version management systems (Git)... (pročitaj oglas)

Cloud Developer for Test Automation / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 03.01.2019

Experience with Test Automatisation for cloud platforms/services (with different protocols e.g. REST, Websockets, Socket as well as automated testing on UI)... (pročitaj oglas)

Cloud Software Developer / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 03.01.2019

You will develop a new generation of cognitive infotainment services as well as related SW platforms and components... (pročitaj oglas)

Full-Stack Web Developer / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 05.01.2019

You will work in an international team to develop a new generation of cognitive infotainment services as well as related voice dialog platforms and components... (pročitaj oglas)

SAP Cloud Commerce Developer

Beograd  • Rok: 01.01.2019

3+ experience with SAP Cloud Commerce (former [y]Commerce)... (pročitaj oglas)

MS SQL & BI Reporting Expert

Beograd  • Rok: 01.01.2019

Relevant university degree (e.g. Computer Science, Business Informatics, Mathematics, Physics, Industrial Engineer)... (pročitaj oglas)

ICO Consultant

Šimanovci  • Rok: 26.12.2018

Robert Bosch d.o.o.: ICO Consultant. VI - VII level of degree (Information technology, Logistics, Business administration or similar)... (pročitaj oglas)

IT Infrastructure Specialist

Beograd  • Rok: 25.12.2018

Expertise and experience working on cloud platforms like Azure, AWS, Google Cloud. University Degree in IT filed or relevant knowledge in field of IT infrastructure. Knowledge of internet (DNS) mechanics and basic network technology... (pročitaj oglas)

UX / UI Designer

Beograd  • Rok: 07.12.2018

3 to 6 years of experience in UX/UI design. Demonstrable UX/UI design skills with a strong portfolio. Solid experience in creating wireframes, storyboards, user flows, process flows and site maps... (pročitaj oglas)

CMS Business Support Specialist

Beograd  • Rok: 01.12.2018

Robert Bosch d.o.o.: CMS Business Support Specialist. Experience with some of the CMS is a must (BloomReach would be great advantage)... (pročitaj oglas)

Cloud Software Developer for DevOps / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 22.11.2018

You will work within an international team to develop a new generation of cognitive infotainment services as well as related voice dialog platforms and components... (pročitaj oglas)

Software Developer for Test Automation / Connected Vehicle

Beograd  • Rok: 21.11.2018

Robert Bosch d.o.o.: Software Developer for Test Automation / Connected Vehicle. You have a bachelor/master degree in one of the following subjects: Computer Science, Electronics, Physics or similar... (pročitaj oglas)

C/C++ Software Engineer (QNX and / or Android OS - Operation System / Filesystem / Difference Procedures)

Beograd  • Rok: 21.11.2018

Very good experience with QNX and its filesystems and the Android OS. Solid experience in processor architectures and assembler... (pročitaj oglas)

Test Engineer Mobile Apps

Beograd  • Rok: 21.11.2018

Good experience in the area of system testing of mobile applications (apps). Good knowledge of iOS and basic knowledge of mobile data networks. Experience with agile development methods (e.g. SCRUM)... (pročitaj oglas)

Cloud Developer for Test Automation / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 21.11.2018

Experience with state of the art development tools across the complete development tool chain and with cloud platforms (e.g. AWS, Cloud Foundry) would be considered a plus... (pročitaj oglas)

Cloud Software Developer / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 21.11.2018

You will develop a new generation of cognitive infotainment services as well as related SW platforms and components... (pročitaj oglas)

Speech Software Developer for Voice Assistance Solutions

Beograd  • Rok: 21.11.2018

You will develop a new generation of cognitive infotainment services as well as related voice dialog platforms and components... (pročitaj oglas)

Cloud Software Developer / Connected Vehicle Team

Beograd  • Rok: 21.11.2018

You have a broad practical knowledge in software technics like Java, Maven, Hibernate, Spring, Oracle, MongoDB, RabbitMQ, GIT, GWT, REST, UML... (pročitaj oglas)

Software System Tester

Beograd  • Rok: 21.11.2018

Design and implement test cases based on system requirements of a distributed telematic system – from the embedded car control unit over the backend server up to the end user visualization... (pročitaj oglas)

Smartphone Developer iOS

Beograd  • Rok: 21.11.2018

Contribute to a young innovative team to create impressive and enjoyable apps for the mobile world... (pročitaj oglas)

Smartphone Tester

Beograd  • Rok: 21.11.2018

Test execution of mySPIN iOS & Android 3rd party apps together with OEM infotainment systems... (pročitaj oglas)

Android Developer – mySPIN

Beograd  • Rok: 21.11.2018

Focus on support of 3rd party app companies for integration of the mySPIN SDK... (pročitaj oglas)

Development Operations Expert / Connected Vehicle

Beograd  • Rok: 21.11.2018

Shape the future: You will work in a team that is developing an intelligent cloud telematics service for connected mobility... (pročitaj oglas)

IT Infrastructure Specialist

Beograd  • Rok: 13.11.2018

University Degree in IT filed or relevant knowledge in field of IT infrastructure. Knowledge of internet (DNS) mechanics and basic network technology... (pročitaj oglas)

Software Testing / Test Automation for Automotive Digital Maps

Beograd  • Rok: 20.11.2018

A degree in computer science or electrical engineering. Professional experience in the field of software testing and test automation... (pročitaj oglas)

System Integration Developer

Beograd  • Rok: 14.11.2018

2+ years of experience in API/Integration background. Experience with SAP PI or CPI is a Plus... (pročitaj oglas)

C# Application Developer and Data Analyst

Beograd  • Rok: 07.11.2018

Creating user applications using different programming languages and database management systems... (pročitaj oglas)

Senior iOS Developer

Beograd  • Rok: 10.11.2018

Graduate degree (university or similar). At least 3 years of professional experience in iOS development with ObjectiveC and Swift as well as architecture and software patterns (e.g. MVP, MVVM); working examples a plus... (pročitaj oglas)

Android Developer – mySPIN

Beograd  • Rok: 31.10.2018

Understanding of the needs of third party App developers. Experience with agile development (Scrum) and version management systems (Git). Ambition to find and solve complex bugs... (pročitaj oglas)

Smartphone Tester

Beograd  • Rok: 31.10.2018

Minimum 2 years of experience in the area of system testing of mobile applications. Experiences in the system test of infotainment systems. Good knowledge of iOS / Android and basic knowledge of mobile data networks... (pročitaj oglas)

IT Architect

Beograd  • Rok: 06.11.2018

University Degree in IT filed or relevant knowledge in field of IT infrastructure. Knowledge of internet (DNS) mechanics and basic network technology... (pročitaj oglas)

Agile Master

Beograd  • Rok: 03.11.2018

Robert Bosch d.o.o.: Agile Master. Experience in Scrum master at least 3 years, experience with Kanban and Design Thinking would be consider as an advantage... (pročitaj oglas)

Cloud Developer for Test Automation / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 03.11.2018

Experience with state of the art development tools across the complete development tool chain and with cloud platforms (e.g. AWS, Cloud Foundry) would be considered a plus... (pročitaj oglas)

Cloud Software Developer for DevOps / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 03.11.2018

Know-how in professional cloud SW development processes and cloud operations as well as continuous integration and deployment... (pročitaj oglas)

Cloud Software Developer / Connected Vehicle Team

Beograd  • Rok: 03.11.2018

You have a broad practical knowledge in software technics like Java, Maven, Hibernate, Spring, Oracle, MongoDB, RabbitMQ, GIT, GWT, REST, UML... (pročitaj oglas)

Speech Software Developer for Voice Assistance Solutions

Beograd  • Rok: 03.11.2018

Degree in Computational Linguistics, Computer Science, Software Engineering or similar. Experience in development of speech dialog systems or speech software components, ideally in an agile SW development team... (pročitaj oglas)

Cloud Software Developer / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 03.11.2018

Know-how in Node.js and professional JavaScript development, alternatively: profound knowledge in development of Web- and Cloud-based solutions (e.g. Java) and willingness to learn Node.js, JavaScript & TypeScript... (pročitaj oglas)

Trainee in IT Support Department

Pećinci  • Rok: 31.10.2018

Prefered field of study: Faculty of Mechanical engineering, Faculty of Technical Sciences, Faculty of Transport and Traffic Engineering, Faculty of Organizational Sciences.. (pročitaj oglas)

2nd Line Support Telematic Services

Beograd  • Rok: 31.10.2018

Robert Bosch d.o.o.: 2nd Line Support Telematic Services. Know-how in development and/or test of embedded systems, as well as creating requirements and process documents... (pročitaj oglas)

Development Operations Expert / Connected Vehicle

Beograd  • Rok: 31.10.2018

Robert Bosch d.o.o.: Development Operations Expert / Connected Vehicle. You have a bachelor/master degree in one of the following subjects: Computer Science, Electronics, Physics or similar... (pročitaj oglas)

C/C++ Software Engineer (QNX and / or Android OS - Operation System / Filesystem / Difference Procedures)

Beograd  • Rok: 31.10.2018

Very good experience with QNX and its filesystems and the Android OS. Solid experience in processor architectures and assembler... (pročitaj oglas)

Software Developer for Test Automation / Connected Vehicle

Beograd  • Rok: 31.10.2018

Robert Bosch d.o.o.: Software Developer for Test Automation / Connected Vehicle. You have a bachelor/master degree in one of the following subjects: Computer Science, Electronics, Physics or similar... (pročitaj oglas)

Software Testing / Test Automation for Automotive Digital Maps

Beograd  • Rok: 31.10.2018

Test our software in interaction with navigation systems Performance. CPU and memory utilization measurements (embedded Linux)... (pročitaj oglas)

Full-Stack Web Developer / Personal Assistance Solutions Team

Beograd  • Rok: 08.11.2018

Team-oriented and creative personality. Responsible, reliable and independent working behavior... (pročitaj oglas)

Software System Tester

Beograd  • Rok: 26.10.2018

Design and implement test cases based on system requirements of a distributed telematic system – from the embedded car control unit over the backend server up to the end user visualization... (pročitaj oglas)

Smartphone Developer iOS

Beograd  • Rok: 26.10.2018

Experience with agile development and version management systems (Git)... (pročitaj oglas)

Senior Android Developer

Beograd  • Rok: 03.11.2018

Graduate degree (university or similar). At least 3 years of professional experience in Android development as well as architecture and software patterns (e.g. MVP, MVVM); working examples a plus... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ROBERT BOSCH
Adresa
Milutina Milankovica 11a, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
17.03.2006.
PIB
104414466
Matični broj
20148241
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA TRGOVINU ROBERT BOSCH DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2931 Proizvodnja elekrične i elektronske opreme za motorna vozila
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jovanka Jovanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompanija Bosch organizuje susret sa IT kandidatima

Kompanija Bosch Srbija je ove godine otvorila novo odeljenje, Bosch SoftTec, koje 17. novembra organizuje događaj gde ćete moći da čujete više o ovom novom odeljenju. Imaćete priliku da postanete deo rastućeg internacionalnog tima, direktno aplicirate na otvorene pozicije i obavite razgovor za posao već na samom događaju.

Bosch SoftTec traga za članovima tima koji neguju kreativno razmišljanje i inovativnost kojima nudi rad u fleksibilnom okruženju sa korporativnom kulturom u kojoj svako ima prostora za istraživanje ideja i razvijanje programerskih veština.

Ukoliko sebe vidite kao nepresušan izvor dobrih ideja, imate tehničkih znanja potrebnih za njihovo ostvarenje i tražite mesto koje će vam omogućiti da unapredite i istražite svoje potencijale – onda je ovo upravo događaj za vas.

Otvorena je potraga za sledećim profilima:

 • Java Cloud Developers
 • Node.jd Cloud Developers
 • Mobile Developers
 • C/C++ Developers
 • DEevOpS Experts
 • Embedded System Testers
 • Mobile App Testers
 • Test Automation Testers

Više informacija o navedenim pozicijama možete pronaći na linku.

Ukoliko ste okrenuti budućnosti, verujete da digitalne tehnologije donose bolji život za sve nas i bavite se nekom od gore navedenih tehnologija, pravi je momenat da se upoznate sa Bosch timom.

Možete se prijaviti slanjem CV-ja na engleskom jeziku, sa predmetom BSOT event, na mejl adresu: hr.serbia@bosch.com. Za više informacija o događaju možete pisati na istu mejl adresu.

Prijave traju do 05.11.2018. Potvrda i mesto održavanja događaja, kao i agenda, biće poslati odabranim kandidatima.

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija