Robert Bosch d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Robert Bosch d.o.o.

  (7 utisaka)
29% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
2.4
Beneficije

5
4
3
2
1
3
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
4.3
Balans između karijere i privatnog životaa

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 10 nedelja
Kako je izgledao proces
U jednom razgovoru i HR i tehnicki intervju. Pristojni i kulturni ispitivaci, tehnicki deo je prosao tako sto sam znao odgovore na sva pitanja. Nakon tehnickog dela, project coordinator (cini mi se da je na tako nekoj poziciji) zapocinje seriju neverovatnih pitanja poput "da si zivotinja, koja bi ti bio zivotinja i zbog cega?" Na kraju kratak opis projekta, od strane istog coveka koji ne zna nista o tehnickoj strani projekta vec samo navede tehnologije koje su mu rekli da kaze da se rade na projektu. Ceo proces je zavrsen tako sto se nikada nisu javili za feedback. Krajnji neprofesionalizam.

Agile master

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Jako kvalitetni ljudi, internacionalno okruzenje, treninzi, fleksibilnost u IT odeljenjima
Zamerke kompaniji
los lokalni menadzment, nerazumevanje IT trzista, za IT uslove niske plate, rast nije u skladu sa realnim trzisnim rastom
ne preporučujem

Software Developer

Stefan D., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug je bio lagani razgovor sa HR-om. Klasična pitanja, kao što su: 1. Reci nešto o sebi. 2. Malo lagane konverzacije na engleskom jeziku. 3. Uopštena priča o projektima na kojima sam radio. Sve u svemu, prijatna atmosfera i iskustvo. Posle par dana su mi javili da sam prošao prvi krug i zakazali drugi. Na drugom krugu je bilo HR, senior (team leader) tima pozicije za koju sam aplicirao, direktor. Na drugom krugu je opet bilo malo konverzacije na enlgeskom, opet malo uopštene priče i par tehničkih pitanja vezanih za design pattern-e i jedno "trik" pitanje vezano za JS. Prijatna atmosfera. Posle par dana su me pozvali i rekli da sam prošao i drugi krug i da sledi razgovor sa ljudima iz Nemačke preko Skype-a i da ce me pozvati kroz mesec dana, jer su im tada počinjali odmori. Nakon toga me niko nije kontaktirao. Kakav NEPROFESIONALIZAM. DNO. Dok sam čekao da me pozovu, prošao sam 3 intervjua i zaposlio se :). Sve u svemu, prijatan proces selekcije ali izuzetno neodgovorno ponašanje sa njihove strane na kraju.

IT Infrastructure Specialist

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju jako težak
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Katastrofalna neprofesionalnost. Pozvan sam na intervju putem mejla, od strane gospođice/gospođe koja obavlja poziciju HR. Naglašeno mi je da će intervju biti putem telefona iako sam dao predlog da bi Skype bio razumnije rešenje. Toliko o tome. Pozvan sam na mobilni telefon preko fiksnog broja kompanije i gospođica/gospođa HR me je stavila na spikerfon i onda pozvala dva Inženjera iz Nemačke(Robert Bosch) preko Skajpa i tako smo vodili razgovor! Nezapamćeno! Nakon jednog sata i petnaest minuta našeg razgovora, rečeno mi je da će mi se već odmah iduće nedelje javiti, šta su odlučili i da im se žuri! Međutim kako to kod nas biva, prošlo je dosta vremena, ipak su se javili i imao sam intervju sa jednim našim Inženjerom ili Servis Menadzerom preko Skajpa, 45 minuta, rečeno mi je da su Inženjeri iz Nemačke jako bili zadovoljni mojim znanjem i pristupom pa su stoga dali zeleno svetlo za dalje. Na kraju je naš gospodin rekao, da će mi se brzo javiti za dalje detalje i od toga trenutka ništa! Čekao sam 15 dana i poslao mejl HR-u, HR mi je odgovorila, da se jako izvinjava, da su produžili konkurs i da će mi se javiti itd. Ništa od toga nije bilo. Vidim stalno obnavljaju oglase, čuo sam sve o njima samo ne pozitivno i odlučih ipak kada su me pozvali na intervju da ipak prihvatim. A pitanja za datu poziciju, show, hoće za male novce, praktično Arhitektu. A opis oglasa potuno nešto drugo. Međutim, sve je jasno.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Ti si predstavnik ove kompanije?

Wiener Straße, 70469 Štutgart, Nemačka
učitavanje...
učitavanje...


55 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 104414466
Matični broj: 20148241
Broj zaposlenih: 10001+
Predstavništvo u Srbiji: Milutina Milankovića 11a, 11070 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Robert Bosch d.o.o. je regionalna grana Bosch Grupe, jedne od najvećih svetskih industrijskih kompanija.

Sa sedištem u Beogradu, Robert Bosch d.o.o. u Srbiji je počeo sa radom 2006. i preuzeo je odgovornost za izgradnju poslovanja u Crnoj Gori i na Kosovu. Na ovim tržištima Bosch distribuira proizvode iz oblasti automobilske opreme, električnih alata, grejne tehnike, bezbednosnih sistema pod brendovima Skil, Dremel, Bosch, itd.

U 2009. godini promet na srpskom i crnogorskom tržištu iznosio je 18,7 miliona evra. Ovom rezultatu doprineli su svi Bosch-ovi poslovni sektori. Početkom 2010. godine Bosch otvara novo odeljenje, jedno od 4 u svetu, koje se bavi marketing istraživanjem automobilske industrije i broj zaposlenih se povećava sa 39 na 47 u tekućoj godini.

Oglasi za posao (trenutno 6 aktivnih oglasa)

IT Compliance Specialist

Beograd
01.04.2021.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ROBERT BOSCH
Adresa
Milutina Milankovica 11a, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
17.03.2006.
PIB
104414466
Matični broj
20148241
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA TRGOVINU ROBERT BOSCH DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2931 Proizvodnja elekrične i elektronske opreme za motorna vozila
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jovanka Jovanović - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  IT Manager
  2 plate
  2220 EUR / mesečno
  940 3500

  Project Manager
  1 plata
  1200 EUR / mesečno
  1200 1200

  Business Analyst
  1 plata
  950 EUR / mesečno
  950 950

  Scrum Master
  1 plata
  2000 EUR / mesečno
  2000 2000

  Software Developer
  4 plate
  1908 EUR / mesečno
  1000 2530

  Software Engineer
  2 plate
  2450 EUR / mesečno
  2400 2500

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Robert Bosch d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

  Potvrdi

  Greška