Robert Bosch d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Robert Bosch d.o.o.

  (4 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2
beneficije

3.3
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

IT konsultant


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra polazna tacka za svakog ko zeli da vidi kako funkcionise velika korporacija. Dobro struktuirana firma, mnostvo mogucnosti za ucenje i odlicno razvijena globalna mreza. Uglavnom rade mladi ljudi sto je dobro za atmosferu ali neki put fali iskustva na odredjenim pozicijama.
Zamerke kompaniji
Plate bi mogle da budu vece, tesko se dolazi do povecanja plata tako da sto se ispregovara na startu to je to na duze staze.
preporučujem
utisak postavljen: 08.10.2020.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 10 nedelja
Kako je izgledao proces
U jednom razgovoru i HR i tehnicki intervju. Pristojni i kulturni ispitivaci, tehnicki deo je prosao tako sto sam znao odgovore na sva pitanja. Nakon tehnickog dela, project coordinator (cini mi se da je na tako nekoj poziciji) zapocinje seriju neverovatnih pitanja poput "da si zivotinja, koja bi ti bio zivotinja i zbog cega?" Na kraju kratak opis projekta, od strane istog coveka koji ne zna nista o tehnickoj strani projekta vec samo navede tehnologije koje su mu rekli da kaze da se rade na projektu. Ceo proces je zavrsen tako sto se nikada nisu javili za feedback. Krajnji neprofesionalizam.

utisak sa intervjua postavljen: 16.09.2020.

Agile master


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Jako kvalitetni ljudi, internacionalno okruzenje, treninzi, fleksibilnost u IT odeljenjima
Zamerke kompaniji
los lokalni menadzment, nerazumevanje IT trzista, za IT uslove niske plate, rast nije u skladu sa realnim trzisnim rastom
ne preporučujem
utisak postavljen: 05.08.2020.

Software Developer

Stefan D., Beograd
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug je bio lagani razgovor sa HR-om. Klasična pitanja, kao što su: 1. Reci nešto o sebi. 2. Malo lagane konverzacije na engleskom jeziku. 3. Uopštena priča o projektima na kojima sam radio. Sve u svemu, prijatna atmosfera i iskustvo. Posle par dana su mi javili da sam prošao prvi krug i zakazali drugi. Na drugom krugu je bilo HR, senior (team leader) tima pozicije za koju sam aplicirao, direktor. Na drugom krugu je opet bilo malo konverzacije na enlgeskom, opet malo uopštene priče i par tehničkih pitanja vezanih za design pattern-e i jedno "trik" pitanje vezano za JS. Prijatna atmosfera. Posle par dana su me pozvali i rekli da sam prošao i drugi krug i da sledi razgovor sa ljudima iz Nemačke preko Skype-a i da ce me pozvati kroz mesec dana, jer su im tada počinjali odmori. Nakon toga me niko nije kontaktirao. Kakav NEPROFESIONALIZAM. DNO. Dok sam čekao da me pozovu, prošao sam 3 intervjua i zaposlio se :). Sve u svemu, prijatan proces selekcije ali izuzetno neodgovorno ponašanje sa njihove strane na kraju.

utisak sa intervjua postavljen: 19.10.2019.

IT Infrastructure Specialist

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju jako težak
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Katastrofalna neprofesionalnost. Pozvan sam na intervju putem mejla, od strane gospođice/gospođe koja obavlja poziciju HR. Naglašeno mi je da će intervju biti putem telefona iako sam dao predlog da bi Skype bio razumnije rešenje. Toliko o tome. Pozvan sam na mobilni telefon preko fiksnog broja kompanije i gospođica/gospođa HR me je stavila na spikerfon i onda pozvala dva Inženjera iz Nemačke(Robert Bosch) preko Skajpa i tako smo vodili razgovor! Nezapamćeno! Nakon jednog sata i petnaest minuta našeg razgovora, rečeno mi je da će mi se već odmah iduće nedelje javiti, šta su odlučili i da im se žuri! Međutim kako to kod nas biva, prošlo je dosta vremena, ipak su se javili i imao sam intervju sa jednim našim Inženjerom ili Servis Menadzerom preko Skajpa, 45 minuta, rečeno mi je da su Inženjeri iz Nemačke jako bili zadovoljni mojim znanjem i pristupom pa su stoga dali zeleno svetlo za dalje. Na kraju je naš gospodin rekao, da će mi se brzo javiti za dalje detalje i od toga trenutka ništa! Čekao sam 15 dana i poslao mejl HR-u, HR mi je odgovorila, da se jako izvinjava, da su produžili konkurs i da će mi se javiti itd. Ništa od toga nije bilo. Vidim stalno obnavljaju oglase, čuo sam sve o njima samo ne pozitivno i odlučih ipak kada su me pozvali na intervju da ipak prihvatim. A pitanja za datu poziciju, show, hoće za male novce, praktično Arhitektu. A opis oglasa potuno nešto drugo. Međutim, sve je jasno.

utisak sa intervjua postavljen: 27.01.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Robert Bosch d.o.o. je regionalna grana Bosch Grupe, jedne od najvećih svetskih industrijskih kompanija.

Sa sedištem u Beogradu, Robert Bosch d.o.o. u Srbiji je počeo sa radom 2006. i preuzeo je odgovornost za izgradnju poslovanja u Crnoj Gori i na Kosovu. Na ovim tržištima Bosch distribuira proizvode iz oblasti automobilske opreme, električnih alata, grejne tehnike, bezbednosnih sistema pod brendovima Skil, Dremel, Bosch, itd.

U 2009. godini promet na srpskom i crnogorskom tržištu iznosio je 18,7 miliona evra. Ovom rezultatu doprineli su svi Bosch-ovi poslovni sektori. Početkom 2010. godine Bosch otvara novo odeljenje, jedno od 4 u svetu, koje se bavi marketing istraživanjem automobilske industrije i broj zaposlenih se povećava sa 39 na 47 u tekućoj godini.

Oglasi za posao (trenutno 6 aktivnih oglasa)

Customer Dispute Analyst

Beograd
25.11.2020.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ROBERT BOSCH
Adresa
Milutina Milankovica 11a, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
17.03.2006.
PIB
104414466
Matični broj
20148241
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA TRGOVINU ROBERT BOSCH DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2931 Proizvodnja elekrične i elektronske opreme za motorna vozila
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jovanka Jovanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompanija Bosch organizuje susret sa IT kandidatima

Kompanija Bosch Srbija je ove godine otvorila novo odeljenje, Bosch SoftTec, koje 17. novembra organizuje događaj gde ćete moći da čujete više o ovom novom odeljenju. Imaćete priliku da postanete deo rastućeg internacionalnog tima, direktno aplicirate na otvorene pozicije i obavite razgovor za posao već na samom događaju.

Bosch SoftTec traga za članovima tima koji neguju kreativno razmišljanje i inovativnost kojima nudi rad u fleksibilnom okruženju sa korporativnom kulturom u kojoj svako ima prostora za istraživanje ideja i razvijanje programerskih veština.

Ukoliko sebe vidite kao nepresušan izvor dobrih ideja, imate tehničkih znanja potrebnih za njihovo ostvarenje i tražite mesto koje će vam omogućiti da unapredite i istražite svoje potencijale – onda je ovo upravo događaj za vas.

Otvorena je potraga za sledećim profilima:

 • Java Cloud Developers
 • Node.jd Cloud Developers
 • Mobile Developers
 • C/C++ Developers
 • DEevOpS Experts
 • Embedded System Testers
 • Mobile App Testers
 • Test Automation Testers

Više informacija o navedenim pozicijama možete pronaći na linku.

Ukoliko ste okrenuti budućnosti, verujete da digitalne tehnologije donose bolji život za sve nas i bavite se nekom od gore navedenih tehnologija, pravi je momenat da se upoznate sa Bosch timom.

Možete se prijaviti slanjem CV-ja na engleskom jeziku, sa predmetom BSOT event, na mejl adresu: hr.serbia@bosch.com. Za više informacija o događaju možete pisati na istu mejl adresu.

Prijave traju do 05.11.2018. Potvrda i mesto održavanja događaja, kao i agenda, biće poslati odabranim kandidatima.


IT Manager

1 plata
3500 EUR / mesečno
3500 3500

Business Analyst

1 plata
950 EUR / mesečno
950 950

Scrum Master

1 plata
2000 EUR / mesečno
2000 2000

Software Developer

3 plate
2210 EUR / mesečno
1600 2530
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija