sa.global d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  1300 EUR / mesečno
  1300 1300

 • Ti si predstavnik ove kompanije?

  Španskih boraca br. 1, Beograd
  učitavanje...
  učitavanje...

  Od sada možeš da porediš kompanije

  9 osoba prati ovu kompaniju
  PIB: 110289075
  Matični broj: 21331279
  Broj zaposlenih: 51-100
  Predstavništvo u Srbiji: Španskih boraca br. 1, Beograd
  Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


  Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

  Kao vodeći Microsoft partner koji pruža rešenja za ERP, CRM, HCM i poslovnu inteligenciju zasnovana na Microsoft Dinamics 365, pomogli su preko 500.000 korisnika Microsoft Dinamics-a iz 80 zemalja da pruže operativnu izvrsnost i finansijske performanse za svoje organizacije. To uključuje njihovu stručnost na Microsoft Power Platformi, koja omogućava njihovim klijentima da brzo dizajniraju i primene rešenja bez potrebe za programerom ili IT timom.
  sa.global je jedanaestostruki dobitnik željene nagrade Microsoft Dinamics Partner of the Year i takođe je član Microsoftovog elitnog Inner Circle-a. Ova dostignuća čine ih globalno priznatim, pouzdanim i akreditovanim Microsoft Gold partnerom, a uspeh duguju zaposlenima koji nastavljaju da grade njihovim dostignuća.
  Sa kancelarijama u 21 zemlji, oni su zajednica različitih društvenih i kulturnih sredina, iskustava, ideja i mišljenja. Usred ove raznolikosti je prihvatanje i poštovanje, kao i izvor inovacija i inspiracije. Njihova svrha je saradnja i stvaranje dinamičnog okruženja koje omogućava njima, njihovim klijentima i poslovnim partnerima da rade na postizanju ciljeva i postanu pobednici.

  Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije sa.global d.o.o.

    (2 utiska)
  100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

  5
  4
  3
  2
  1
  4.5
  Beneficije

  5
  4
  3
  2
  1
  5
  Mogućnost napredovanja

  5
  4
  3
  2
  1
  5
  Balans između karijere i privatnog životaa

  Senior System Engineer

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
  prihvatio/la ponudu
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 2 nedelje
  Kako je izgledao proces
  Intervju je podeljen u tri zasebna razgovora - sa HR timom, zatim tehnički deo i na kraju sa Country Manager-om. Naglašavam da su u pitanju bili razgovori, koji su, iako su se dotakli svega što je na profesionalnom planu potrebno, protekli bez ikakve tenzije, pritiska ili osećaja da sam na nekakvom saslušanju, a što je prečesta pojava na intervjuima. Zaista je u pitanju bilo uzajamno upoznavanje, gde smo i oni i ja pričali krajnje otvoreno, bez nekakvog uvijanja i ustezanja. Kultura i moto kompanije, zahtevi pozicije i predviđena kompenzacija, uslovi, benefiti i bonusi; sve je kristalno jasno predstavljeno. Iz HR-a su bili tako ljubazni da pošalju i zvaničnu pisanu ponudu, a zatim su imali strpljenja i razumevanja za moju odluku da ispoštujem kompaniju koje sam u tom momentu još uvek bio deo i sačekam njihovu kontra-ponudu. Iako je kompletan taj deo bio pro-forme, i što je to značilo da ću početi u sa.global nedelju dana kasnije od inicijalno planiranog. Pišem ovo nakon prvog dana na novom poslu, i već sad mi je jasno da sam napravio jednu od (naj)boljih odluka u životu. Ukratko ako ikako razmatrate javljanje na neki od oglasa, nemojte to nikako propustiti. Čak i ako niste dobar fit, barem ćete toga biti blagovremeno svesni i možete računati da je kompanija istinski WYSIWYG.

  Finance analyst

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
  prihvatio/la ponudu
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 6 nedelja
  Kako je izgledao proces
  Prvo sto bih istakao je izuzetno kvalitetno napisan oglas za posao, gde je jasno definisan opis posla, neophodne vestine i ostali detalji. Prvi krug intervjua je bio sa HR menadzerom, gde smo pricali malo detaljnije o mom iskustvu, kao i samoj poziciji. Nakon uspesnog prvog kruga usledio je test znanja prilagodjen datoj poziciji. Poslednji deo procesa selekcije je bio onlajn intervju sa menadzerima kompanije, za koji bih istakao da je bio veoma prijatan, gde se pre svega mogla uociti poslovna kultura kompanije i profesionalnost buducih kolega. Iako je proces selekcije trajao nesto duze, uvek sam bio blagovremeno obavesten o statusu procesa selekcije i kad mogu da ocekujem sledece korake.

  Business Intelligence Developer

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
  prihvatio/la ponudu
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 3 nedelje
  Kako je izgledao proces
  Prvi korak je slanje CV, potom sam dobio poziv u narednih par dana i ljubazno sam pozvan na razgovor sa HR. Razgovor se svodio na uzajamno predstavljanje sebe, ciljeva, ambicija. Nakon toga je zakazan razgovor sa regionalnim rukovodiocem na Engleskom jeziku. Ovde se, pored upoznavanja, pricalo o tehnickim znanjima, predjasnjim radovima i projektima. Ceo proces se obavljao putem online video poziva. Cekao sam dve nedelje na konacnu informaciju da li sam primljen, i na kraju dobio sjajne vesti! Ceo proces selekcije je obavljen veoma profesionalno. U toku predstavljanja sam prepoznao velike ambicije firme da, zajedno sa svojim zaposlenima, napreduje i razvija.

  Senior D365 F&O Consultant

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, U Beogradu.
  prihvatio/la ponudu
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 3 nedelje
  Kako je izgledao proces
  Prvo je obavljen informativni razgovor, nakon čega su usledili razgovori sa vođama tima i na kraju finalni razgovor o uslovima. Ono što bi se moglo izdvojiti kao pozitivna stvar koja u Srbiji nije česta je dobijanje pismene ponude sa svim uslovima i benefitima, tako da ne postoji ni trunka dileme šta je dogovoreno.

  Senior D365 F&O Consultant

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Lepo organizovana kompanija sa jasnim procedurama i poslovnim procesima.
  Mnogo se radi na održavanju zajedništva između udaljenih kompanija u grupi.
  Zamerke kompaniji
  Trenutno ih nemam.
  *Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

  Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

  Naziv
  SAGLOBAL
  Adresa
  Španskih boraca 1a, Beograd - Novi Beograd
  Datum osnivanja
  23.10.2017
  PIB
  110289075
  Matični broj
  21331279
  Poslovni naziv
  SAGLOBAL DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
  Delatnost kompanije
  6201 Računarsko programiranje
  Pravna forma
  Društvo sa ograničenom odgovornošću
  Zakonski zastupnici
  Stephen John James - Direktor
  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju sa.global d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža
  Facebook LinkedIn Google

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška