O kompaniji
26
Iskustva
12
Plate
Poslovi
SBB d.o.o. logo

SBB d.o.o.

4.7

O nama

Već 20 godina nas spaja ljubav i strast prema vrhunskoj tehnologiji i komunikacijama, zato smo danas vodeći operator kablovske, satelitske i internet televizije, a pružamo i usluge interneta i fiksne telefonije. Naši zaposleni su naša najveća snaga i brinemo o potrebama svakog člana SBB tima, pružajući podršku kroz bonuse i poklone, nagrade, edukacije i usavršavanja, dobrovoljno zdravstveno osiguranje, timska druženja i slično. SBB posluje u okviru United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora Jugoistočne Evrope, koja posluje u osam zemalja.

Beneficije

Kompanijski popusti

Svi naši zaposleni imaju specijalnu pogodnost za korišćenje SBB usluga.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

U okviru dodatnog zdravstvenog osiguranja, svi zaposleni mogu da koriste usluge sistematskih i specijalističkih pregleda u više privatnih zdravstvenih ustanova koje se nalaze u mreži osiguravača.

Porodica i roditeljstvo

Naši zaposleni dobijaju: jednokratnu finansijsku pomoć za rođenje deteta, novogodišnje paketiće za decu, finansijsku podršku za decu koja ostvaruju izuzetne rezultate u sportu, nauci, umetnosti i kulturi, poklon paket/vaučer za đake prvake, slobodan dan za roditelje đaka prvaka, znak pažnje povodom venčanja

Sport i rekreacija

Naši zaposleni uz FitPass karticu imaju mogućnost korišćenja sportskih objekata uz posebne pogodnosti.

Edukacija, profesionalni razvoj

Našim zaposlenima obezbeđujemo inicijalne obuke za sve pozicije u sektorima Prodaja, Kontakt centar, Tehnička operativa, kao i edukacije za sve zaposlene i dodatne individualne treninge koji podstiču dalji rast i razvoj zaposlenih.

Timska druženja

Organizujemo timska druženja nekoliko puta godišnje, kako bismo se bolje upoznali, osnažili timski duh, proslavili važne datume u timu i u kompaniji.

Nagrade, bonusi, pokloni

Obezbeđujemo mesečni, kvartalni, godišnji bonus, kao i program bonusa za preporuke prilikom zapošljavanja novih kolega. Nagrađujemo naše kolege za 10, 20, 30 godina rada u kompaniji. Našim zaposlenima isplaćujemo regres za korišćenje godišnjeg odmora. Darujemo i simboličan poklon za prvu godinu rada u kompaniji.

Obezbeđena oprema za rad

Računar i mobilni telefon koji uključuje internet za digitalne servise u domaćem saobraćaju.

Hrana i piće

Organizujemo „voćni dan“ u Kontakt centru.

Društvena odgovornost

Kao kompanija se zalažemo za ravnopravnost među polovima i nastojimo da podržavamo i budemo deo društveno odgovornih aktivnosti.

Zdravlje

Našim zaposlenima omogućavamo besplatni stomatološki pregled, kao i korišćenje drugih stomatoloških usluga.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Peka Dapčevića 19