Kontakt

Adresa 19. Oktobra 2, Kragujevac, Srbija
PIB 103575110
MB 17614053
Predstavništvo 19. Oktobra 2, Kragujevac
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija SCGM d.o.o. je osnovana 2004.g. i nastala je kao rezultat udruživanja iskustva u oblasti dizajna i projektovanja tehničkih proizvoda sa jedne strane i iskustva u projektovanju i izradi alata za brizganje plastike sa druge strane.

Osnivači su imali viziju osnivanja moderne kompanije, koja bi svoju poziciju na tržištu gradila na znanju, opredeljenju ka novim tehnologijama, vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda i potpunoj opredeljenosti zahtevima kupaca.

Po strukturi kapitala SCGM doo predstavlja mešovito nemačko-srpsko preduzeće u privatnoj svojini i skoro celokupna delatnost projektovanja i proizvodnje okrenuta je nemačkom tržištu odnosno tržištu Evropske Unije. Kroz saradnju sa brojnim ino-partnerima, naši proizvodi prisutni su u oblasti autoindustrije, medicinske industrije, elektroindustrije, industrije transportnih sistema i dr.

Kompanija SCGM d.o.o. je 2008. uspešno sertifikovala sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 od strane Quality Austria i time se svrstala u red pouzdanih partnera u poslovanju kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Danas SCGM d.o.o. predstavlja uspešno moderno preduzeće sa preko 100 zaposlenih, mahom mladih i stručnih ljudi opredeljeni da svaku Vašu poslovnu ideju dovedu do uspešnog proizvoda na tržištu.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije SCGM d.o.o.

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv SCGM
Poslovni naziv SCGM DOO KRAGUJEVAC
Delatnost kompanije 2229 Proizvodnja ostalih proizvoda od plastike
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa 19. Oktobra 2, Kragujevac, Srbija
Datum osnivanja 15.10.2004
PIB 103575110
MB 17614053
Zakonski zastupnici
Sandra Čađenović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu