SCGM d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

19. Oktobra 2, Kragujevac, Srbija
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 103575110
Matični broj: 17614053
Predstavništvo u Srbiji: 19. Oktobra 2, Kragujevac
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija SCGM d.o.o. je osnovana 2004.g. i nastala je kao rezultat udruživanja iskustva u oblasti dizajna i projektovanja tehničkih proizvoda sa jedne strane i iskustva u projektovanju i izradi alata za brizganje plastike sa druge strane.

Osnivači su imali viziju osnivanja moderne kompanije, koja bi svoju poziciju na tržištu gradila na znanju, opredeljenju ka novim tehnologijama, vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda i potpunoj opredeljenosti zahtevima kupaca.

Po strukturi kapitala SCGM doo predstavlja mešovito nemačko-srpsko preduzeće u privatnoj svojini i skoro celokupna delatnost projektovanja i proizvodnje okrenuta je nemačkom tržištu odnosno tržištu Evropske Unije. Kroz saradnju sa brojnim ino-partnerima, naši proizvodi prisutni su u oblasti autoindustrije, medicinske industrije, elektroindustrije, industrije transportnih sistema i dr.

Kompanija SCGM d.o.o. je 2008. uspešno sertifikovala sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 od strane Quality Austria i time se svrstala u red pouzdanih partnera u poslovanju kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Danas SCGM d.o.o. predstavlja uspešno moderno preduzeće sa preko 100 zaposlenih, mahom mladih i stručnih ljudi opredeljeni da svaku Vašu poslovnu ideju dovedu do uspešnog proizvoda na tržištu.


Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SCGM
Adresa
19. Oktobra 2, Kragujevac, Srbija
Datum osnivanja
15.10.2004
PIB
103575110
Matični broj
17614053
Poslovni naziv
SCGM DOO KRAGUJEVAC
Delatnost kompanije
2229 Proizvodnja ostalih proizvoda od plastike
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sandra Čađenović - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju SCGM d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška