SCGM d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija SCGM d.o.o. je osnovana 2004.g. i nastala je kao rezultat udruživanja iskustva u oblasti dizajna i projektovanja tehničkih proizvoda sa jedne strane i iskustva u projektovanju i izradi alata za brizganje plastike sa druge strane.

Osnivači su imali viziju osnivanja moderne kompanije, koja bi svoju poziciju na tržištu gradila na znanju, opredeljenju ka novim tehnologijama, vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda i potpunoj opredeljenosti zahtevima kupaca.

Po strukturi kapitala SCGM doo predstavlja mešovito nemačko-srpsko preduzeće u privatnoj svojini i skoro celokupna delatnost projektovanja i proizvodnje okrenuta je nemačkom tržištu odnosno tržištu Evropske Unije. Kroz saradnju sa brojnim ino-partnerima, naši proizvodi prisutni su u oblasti autoindustrije, medicinske industrije, elektroindustrije, industrije transportnih sistema i dr.

Kompanija SCGM d.o.o. je 2008. uspešno sertifikovala sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 od strane Quality Austria i time se svrstala u red pouzdanih partnera u poslovanju kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Danas SCGM d.o.o. predstavlja uspešno moderno preduzeće sa preko 100 zaposlenih, mahom mladih i stručnih ljudi opredeljeni da svaku Vašu poslovnu ideju dovedu do uspešnog proizvoda na tržištu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SCGM
Adresa
19. Oktobra 2, Kragujevac, Srbija
Datum osnivanja
15.10.2004
PIB
103575110
Matični broj
17614053
Poslovni naziv
SCGM DOO KRAGUJEVAC
Delatnost kompanije
2229 Proizvodnja ostalih proizvoda od plastike
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sandra Čađenović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija