O kompaniji
5
Iskustva
2
Plate
Poslovi
SIMPLE TASK EUROPE logo

SIMPLE TASK EUROPE

Oceni kompaniju

O nama

Da li želiš da postaneš deo tehnološke transformacije i da svojim veštinama utičeš na savremeni svet oko sebe?

Na pravom si mestu!

Istraži svet tehnologije s nama i omogući kreiranje digitalnih transformacija u savremenom svetu.

Budi deo tima stručnjaka zaduženog za poboljšanje poslovanja vodećih svetskih brendova, kroz razvoj veb i mob aplikacija, dajući im tehnološku prednost na tržištu.

Imaćeš priliku da vizije najaktuelnijih startup-a pretvoriš u tehnološke inovacije, tako što ćeš učestvovati u Greenfield projektima, od inicijalne ideje do finalnog proizvoda.

Postani širi deo internacionalnog tima klijenta koji poverava razvoj svog koncepta tehničkim stručnjacima koji će njegovu zamisao sprovesti do kraja. Iskoristi priliku da radiš u internacionalnom okruženju, gde ćeš razmeniti vredna iskustva sa timovima naših partnerskih
kompanija.

Put kroz virtuelni svet Blockchain-a, Fluttera, Microservices-a i drugih najnovijih tehnologija lakše je pratiti pod vođstvom naših stručnjaka.

Stvori veće, složenije aplikacije kao kombinaciju manjih servisa koje kohezivno rade zajedno - koristeći mikroservise!

Prepoznali smo da arhitektura mikro usluga pruža jedinstvenu poslovnu sposobnost. Monolitne aplikacije i arhitekturu zamenićemo uspešnim pristupom mikroservisima, dokazujući da postoji nekoliko načina za izgradnju softverskih i tehnoloških rešenja.

Istraži svet Blockchain tehnologije!

Učestvuj direktno u procesu razvoja ove revolucionarne tehnologije u raznim aspektima poslovanja i stvaraj inovativna blockchain rešenja. Postani deo našeg visokokvalifikovanog tima ovog progresivnog tehnološkog napretka.

Razmišljaš o radu sa Flutter tehnologijom o kojoj svi danas govore?

Pridruži se našoj ekipi koja broji više od 10 godina iskustva aktivnog rada na preko 30 projekata za razvoj mobilnih aplikacija i dopusti im da te vode kroz ceo razvojni proces. Na osnovudosadašnjeg iskustva vezanim za Flutter tehnologiju, Flutter se pokazao kao najbolji alat za
razvoj hibridnih mobilnih aplikacija. Uveri se zašto zajednica Flutter programera raste iz dana u dan!

Naš trud koji je zaživeo u svakodnevnoj upotrebi

Ako želiš detaljnije da se upoznaš sa našim radom, pogledaš koji to alati nam pomažu da ostvarimo ciljeve, u kojim sferama poslovanja ćeš imati priliku da se razvijaš, ali pre svega, ako želiš da istražiš timove koji se poklapaju sa tvojim veštinama - klikni na ovaj link i pogledaj u brošuri.

Dostignuća ne bismo nazivali dostignućima bez saradnje svih timova i prenošenja znanja koje smo zajedno stekli kroz ceo rad.

Nećeš biti sam/a u procesu učenja novih tehnologija i veština.

Česta istraživanja i stalna usavršavanja tokom mnogih projekata u Simple Task-u ojačali su naše dublje razumevanje različitih veština i tehnologija i rado ih delimo u timu.

Demonstracija znanja u različitim oblicima vebinara, tehničkih blogova ili samo dostupnost kad je kolegi potrebna pomoć je nešto na šta uvek možeš da računaš.

Pogledaj šta je to motivisalo našeg kolegu Marka da postane predavač na vebinaru o AWS arhitekturi?

„Većina današnjih aplikacija razvijena je pomoću tehnologija u "cloud"- u, uključujući onu na kojoj trenutno radim, pa je ideja bila da se organizuje ovaj vebinar na kojem bih delio ideje i znanja iz ove oblasti sa kolegama. Cilj je pokazati kako kombinacija različitih tehnologija u oblaku (usluga) može upravljati jednim složenim sistemom. Platforma na kojoj danas radim broji desetine američkih kompanija i pokazala se kao veoma uspešan projekat koji teži daljem usavršavanju i usavršavanju “

Uz Marka, u kompaniji nas je mnogo više koji vas možemo edukovati u raznim oblastima i podeliti sa vama naša vrhunska tehnološka znanja.

Pored znanja, važno nam je da svaki član našeg tima bude kolegijalan, proaktivan, da voli da deli znanje i da voli da ga stiče, da
otvoreno komunicira i da uživa u onome što radi. Pogledajte detaljnije šta su naše kolege rekle o kompaniji:

Koje tri reči bi izabrala za opis Simple Task kompanije? - Kolegijalno, transparentno, ciljno orijentisano - Ana

Zašto je vaš posao važan? - „Moj rad je najvidljiviji kada konačni proizvod olakšava život krajnjim korisnicima. Na to utičem svojim idejama i realizacijom. Na primer. Bitcoin - sada korisnici digitalnog novca mogu bez straha da trguju kripto valutama. - Robert

Koje vrednosti opisuju našu kompaniju? - Kultura podrške i rasta, proaktivnost i motivacija za poboljšanje. - Milana

Šta nas razlikuje? - „Dovoljno smo mali da je atmosfera u kompaniji gotovo porodična i prijateljska (gotovo svi se poznaju, posebno pre pandemije), a opet smo dovoljno veliki da možemo da prihvatimo veće projekte na kojima treba raditi više kolega sa različitim iskustvima i
veštinama “. - Srđan

Ako si već na kraju ovog teksta i osećaš da delimo iste vrednosti, onda si sigurno zainteresovan/a da postaneš deo našeg tima.

Olakšali smo ti i napisali kako korak po korak izgleda postupak prijave i selekcije, a sve to možeš pronaći u našoj brošuri.

Čekamo te u Simple Task timu!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt