O kompaniji
17
Iskustva
9
Plate
Poslovi
SKS365 logo

SKS365

4
22.05.2024.

GROW People Management Program je dostigao novi nivo 👩🏻‍💻👨🏻‍💻

Zaposleni i njihov razvoj u fokusu SKS365 i ove godine 🚀


11 iskusnih menadžera sa naše 4 lokacije se okupilo u Beogradu povodom novog GROW people menadžment programa. Od 15. do 19. aprila, kroz radionice, različite diskusije i druženja, menadžeri su imali priliku da dalje razvijaju svoje veštine kako individualno, tako i kao tim, uz istovremeno uživanje u centru Beograda i na obali Save. 🏞️


Beograd, 23. april 2024. - GROWpmp inicijativa, koja je pokrenuta 2023. s ciljem razvoja osnovnih veština vođenja ljudi širom organizacije, ove godine je evoluirala uključivanjem novog, naprednog programa za iskusne menadžere, omogućavajući im da dodatno unaprede svoje veštine i pripreme se za buduće prilike.


Izgradnja i negovanje konekcija, deljenje iskustava i uživanje u timskim aktivnostima - sve su ovo bili ključni elementi GROWpmp-a za 11 menadžera koji dolaze iz komercijalnog, IT, finansijskog i sportskog sektora, a sa 4 lokacije - iz Malte, Italije, Austrije i Srbije.


GROWpmp obuhvatio je različite teme koje su menadžeri u SKS365 prepoznali kao ključne za razvoj menadžmenta. Teme kao što su uticaj kroz komunikaciju, efikasnost tima, različitost i inkluzija, veštine prezentacije, kao i poslovne teme poput razumevanja finansija i izveštavanja menadžmenta, podržali su eksterni partneri, kao i interni eksperti, uz organizaciju SKS365 People & Culture tima.


"GROWpmp 2024 predstavlja investiciju SKS365 u razvoj i rast svojih zaposlenih. Uspeh i evolucija poslovanja zavise od podrške i ulaganja u naše ljude. Ova inicijativa predstavlja investiciju u naše kolege koji će u budućnosti voditi biznis, što je ključno za naš stalni uspeh na konkurentnom i dinamičnom tržištu", izjavio je Brian Dean, Chief Operations Officer u SKS365.

Galerija