SR Technics Services d.o.o.

SR Technics Services d.o.o.

4.5

Kontakt

Adresa Omladinskih brigada 90G Beograd, Srbija
PIB 108916152
MB 21093084
Zaposlenih 1001-5000
Predstavništvo Bulevara Zorana Đinđića 64a, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Sa tradicijom dugom preko 90 godina, SR Technics gradi dugoročna partnerstva sa raznovrsnom globalnom korisničkom bazom od preko 500 avio kompanija, uključujući velike i low-cost avio prevoznike, avio-lizing kompanije i proizvođače originalne avio opreme. Kao jedna od vodećih nezavisnih kompanija u svetu za pružanje usluga ovog tipa, SR Technics sarađuje sa najvećim globalnim proizvođačima avio letelica, kao što su Airbus i Boeing. Kompanija na globalnom nivou zapošljava više od 2.000, a u Beogradu oko 250 zaposlenih sa tendencijom rasta.

U okviru širenja svoje globalne mreže, tokom 2015. godine kompanija SR Technics je započela poslovanje na tržištu Srbije, pod nazivom SR Technics Services. Kompanija je u Beogradu locirana u savremeno opremljenom poslovnom prostoru u okviru kompleksa Airport City. U Srbiji okupljamo vrhunski profesionalni tim koji vođen strašću ka sticanju novih znanja i u duhu timskog rada, svakodnevno radi na unapređenju nivoa efikasnosti i standardizacije naših poslovnih procesa. SR Technics Services u Srbiji pruža administrativne, finansijske, kao i usluge tehničke podrške, sa ciljem da podrži dalji rast kompanije na globalnom nivou u svim poslovnim segmentima.

Najveća vrednost SR Technics-a su naši zaposleni. Kroz različite benefite, kao što su privatno zdravstveno osiguranje i fleksibilni oblik rada, trudimo se da obezbedimo svakom pojednicu da se oseća dobro i da održava balans između privatnog i poslovnog života. Posebnu pažnju obraćamo na usavršavanje zaposlenih i to ostvarujemo kroz personalni razvojni plan kao i kurseve engleskog i nemačkog jezika.

Iskustva o radu i sa intervjua (4)

Opšti utisak i preporuka

4.5
100%

Menadžment kompanije

4.5

Beneficije

4

Balans karijere i privatnog života

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

4.5

Mogućnost napredovanja

4.5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 19.10.2022.

IT Specialist

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces je trajao oko 3 nedelje. Prvi intervju od pola sata sa HR predstavnikom. Veoma prijatan i profesionalan razgovor. Potom je usledio stručni intervju sa menadžerom, jednim zaposlenim i HR predstavnikom koji me je šokirao. Nakon uvodnog dela kao kandidat sam se kratko predstavio i postavljana su mi pitanja, gde bi...

2
Iskustvo · 01.08.2022.

SAP/Finance

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

savrsen work-life balans , fer kompenzacija i dodatni benefiti, kompanijska kultura na zavidnom nivou, snazan osecaj pripadnosti timu, korektno i transparentno rukovodstvo

Zamerke

Odredjene procedure bi mogle biti pojednostavljene.

2
Iskustvo · 27.07.2022.

IT Manager

Opšti utisak

4
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Pozitivno i fleksibilno radno okruženje, odlična atmosfera na projektima i u timovima, stručnost ljudi, Knowledge sharing, Work-Life balance, mogućost napredovanja, novi projekti koji dolaze.

Zamerke

Određene procedure usporavaju rad, neophodno ih je optimizovati.

0
Arhiva | Iskustvo · 10.09.2018.

IT Specialist

Opšti utisak

4
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Kompanija je stabilna, konstantno raste, lokacija i prostorije su dobre, plata je korektna i redovna, kompetentan menadžment, dobra atmosfera, postoji mogućnost napredovanja. Za sve navedeno, ograđujem se na svoj tim i svoju organizacionu strukturnu liniju.

Zamerke

Open space organizacija, previše zastarelih procedura koje usporavaju rad i treba ih ažurirati, poboljšanje komunikacije između sektora i različitih lokacija, bolja organizacija u vođenju projekata.

16

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv SR Technics Services doo
Poslovni naziv SR Technics Services doo Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije 8211 Kombinovane kancelarijsko-administrativne usluge
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Zorana Đinđića 64 A, Beograd
Datum osnivanja 24.03.2015.
PIB 108916152
MB 21093084
Zakonski zastupnici
Marco Stefano Carlo Aspesi - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu