O kompaniji
5
Iskustva
Plate
Poslovi
SR Technics Services d.o.o. logo

SR Technics Services d.o.o.

4.5

Iskustva

4.5 100%

Menadžment kompanije

4.5

Beneficije

4

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

4.5

Mogućnost napredovanja

4.5
Intervju
03.05.2024
Pozitivno iskustvo

Business Intelligence Specialist

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Veoma prijatno iskustvo. Imala sam tri kruga intervjua. Prvi je bio sa HR menadzerkom i HR menadzerom, veoma prijatan razgovor. Trajao je oko pola sata, gde smo pricali o mom prethodnom radnom iskustvu i oni su pricali o kompaniji. Posle par dana su mi poslali mejl da sam prosla u sledeci krug gde su mi dali nedelju dana da uradim projekat koji su mi poslali gde sam potom na intervjuu branila svoj projekat. Projekat je bio srednje tezine, trebala sam da resim jedan case study u Power BI-u i bio je jedan zadatak u SQL-u. Treci krug je bio sa menadzerima gde su mi dali feedback o projektu. Takodje smo malo pricali i na engleskom jeziku. Sve u svemu, jedan veoma prijatan razgovor. Proces nije trajao dugo, kao sto neke kompanije znaju da zakomplikuju i razduze.

Pitanja sa intervjua

  • sql - inner join, self join..
Korisno? 1
Intervju
19.10.2022
Negativno iskustvo

IT Specialist

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces je trajao oko 3 nedelje. Prvi intervju od pola sata sa HR predstavnikom. Veoma prijatan i profesionalan razgovor. Potom je usledio stručni intervju sa menadžerom, jednim zaposlenim i HR predstavnikom koji me je šokirao. Nakon uvodnog dela kao kandidat sam se kratko predstavio i postavljana su mi pitanja, gde bi nakon odgovora usledilo da nemaju više pitanja. Jako loše i šturo organizavan intervju, gde se žurilo da se isti obavi, i bez da se upozna kandidat i njegove kvalofikacije. Veoma neprijatno iskustvo za mene, ogroman minus za takvu firmu i nekompetentno organizovanje razgovora.
Korisno? 3
Iskustvo
01.08.2022
5 Preporučuje

SAP/Finance

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

savrsen work-life balans , fer kompenzacija i dodatni benefiti, kompanijska kultura na zavidnom nivou, snazan osecaj pripadnosti timu, korektno i transparentno rukovodstvo

Zamerke

Odredjene procedure bi mogle biti pojednostavljene.

Korisno? 3
Iskustvo
27.07.2022
4 Preporučuje

IT Manager

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina

Pozitivno

Pozitivno i fleksibilno radno okruženje, odlična atmosfera na projektima i u timovima, stručnost ljudi, Knowledge sharing, Work-Life balance, mogućost napredovanja, novi projekti koji dolaze.

Zamerke

Određene procedure usporavaju rad, neophodno ih je optimizovati.

Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
10.09.2018
4 Preporučuje

IT Specialist

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Kompanija je stabilna, konstantno raste, lokacija i prostorije su dobre, plata je korektna i redovna, kompetentan menadžment, dobra atmosfera, postoji mogućnost napredovanja. Za sve navedeno, ograđujem se na svoj tim i svoju organizacionu strukturnu liniju.

Zamerke

Open space organizacija, previše zastarelih procedura koje usporavaju rad i treba ih ažurirati, poboljšanje komunikacije između sektora i različitih lokacija, bolja organizacija u vođenju projekata.

Korisno? 17