O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

Davne 1993. godine porodica Krčadinac je otvorila diskont alkoholnih pića u okviru tadašnje firme Skandinavija promet iz Paraćina i kao jedni od najuspešnijih u ovom poslu na osnovu tadašnjeg prometa za vrlo kratko vreme postali su prvi diskont u okviru date firme. Vrlo brzo uz mali diskont počinju i sa distribucijom robe drugim radnjama i ugostiteljskim objektima.

Izlaskom iz Skandinavije promet, firma WEIFERT je osnovana 08.03.1999. godine nakon što je Vladan Krčadinac, osnivač i vlasnik, dobio dozvolu da koristi ovo staro i dobro poznato ime na odboru Pančevačke pivare – najstarije pivare na Balkanu.

Godinu dana kasnije, 2000. godine, WEIFERT postaje jedan od članova Allied Domecq i jedan od najvećih distributera žestokih alkoholnih pića na području Južnog Banata.

Sada sa ponosom možemo da kažemo da smo jedna od najvećih distribucija na teritoriji Južnog Banata i da snabdevamo radnje i ugostiteljske objekte na teritoriji od Beograda, Pančeva, Kovina, Smedereva i Bele Crkve, do i duž granice sa Rumunijom sa jedne strane, a do Banatskog Karlovca, Alibunara, Samoša, Idvora i Čente sa druge strane. I obećavamo da tu nećemo stati.

U 2015. godini nastavljamo dalje sa planom razvoja maloprodajnih i veleprodajnih objekata.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Stevice Jovanovića 35, Pančevo
013 333 242