Kontakt

Adresa Bulevar Milutina Milankovića 23, 11070 Beograd - Novi Beograd , Srbija
PIB 106376336
MB 20588276
Predstavništvo Bulevar Milutina Milankovića 23, 11070 Beograd - Novi Beograd , Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

VIZIJA

Želimo da postanemo vodeći distributer u prodaji po glavi stanovnika za marke koje zastupamo. To znači da za svaku marku ulažemo maksimalne napore kako bismo postigli maksimalne uspehe u komuniciranju i prodaji.
U svakom segmentu želimo da imamo marku koja će preuzeti vodeću ulogu na lokalnim tržištima – dermatologija, prirodna kozmetika, organska kozmetika, selektivna kozmetika, nokti i šminka, dodaci prehrani.


Svakoj se marki potpuno posvećujemo, tako da svaka marka unutar firme ima svoju strukturu.
Kupci su nam najvažniji, stoga smo pre svega usmereni na odnos »person to person«. To znači da želimo što bolje da upoznamo našeg kupca te mu pružimo usluge i nakon kupovine. Dostupnost 24/7 u budućnosti će zauzimati sve veću važnost.

POSLOVNOST

Svima koji posežu za proizvodima za negu, lepotu i zdravlje nudimo vrhunske proizvode vodećih marki kojima možete verovati. Inovacije i odličan odnos cene i kvaliteta zajednički su imenitelj marki koje zastupamo.

NAŠ TIM

Sabex tvore zaposleni koji su ključni za uspeh. Svojim proaktivnim delovanjem, energijom i preuzimanjem odgovornosti doprinose razvoju firme i dostizanju ciljeva. Profesionalni, korektni i pošteni odnosi među ljudima odgovornost su svakog zaposlenog. Firma i vodeći kadrovi svojim primerom svakodnevno motivišu i podstiču sve zaposlene. Cenimo različitost, lični integritet i poštenje. Otvorena i direktna komunikacija vrednost je u našoj firmi. Time postižemo jasnu i nedvosmislenu sliku svih procesa u preduzeću. Dobri međuljudski odnosi i timski rad mogući su jedino u otvorenom i iskrenom okruženju. Važno je da zaposleni uživaju u svom radu i u njemu vide smisao, a za svoj su rad i dostignuća primereno i nagrađeni.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv SABEX
Poslovni naziv SABEX DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 4645 - Trgovina na veliko parfimerijskim i kozmetičkim proizvodima
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Milutina Milankovića 23, 11070 Beograd - Novi Beograd , Srbija
Datum osnivanja 24.11.2009.
PIB 106376336
MB 20588276
Zakonski zastupnici
Blaž Jemec - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu