O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Sabex d.o.o. logo

Sabex d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

VIZIJA

Želimo da postanemo vodeći distributer u prodaji po glavi stanovnika za marke koje zastupamo. To znači da za svaku marku ulažemo maksimalne napore kako bismo postigli maksimalne uspehe u komuniciranju i prodaji.
U svakom segmentu želimo da imamo marku koja će preuzeti vodeću ulogu na lokalnim tržištima – dermatologija, prirodna kozmetika, organska kozmetika, selektivna kozmetika, nokti i šminka, dodaci prehrani.


Svakoj se marki potpuno posvećujemo, tako da svaka marka unutar firme ima svoju strukturu.
Kupci su nam najvažniji, stoga smo pre svega usmereni na odnos »person to person«. To znači da želimo što bolje da upoznamo našeg kupca te mu pružimo usluge i nakon kupovine. Dostupnost 24/7 u budućnosti će zauzimati sve veću važnost.

POSLOVNOST

Svima koji posežu za proizvodima za negu, lepotu i zdravlje nudimo vrhunske proizvode vodećih marki kojima možete verovati. Inovacije i odličan odnos cene i kvaliteta zajednički su imenitelj marki koje zastupamo.

NAŠ TIM

Sabex tvore zaposleni koji su ključni za uspeh. Svojim proaktivnim delovanjem, energijom i preuzimanjem odgovornosti doprinose razvoju firme i dostizanju ciljeva. Profesionalni, korektni i pošteni odnosi među ljudima odgovornost su svakog zaposlenog. Firma i vodeći kadrovi svojim primerom svakodnevno motivišu i podstiču sve zaposlene. Cenimo različitost, lični integritet i poštenje. Otvorena i direktna komunikacija vrednost je u našoj firmi. Time postižemo jasnu i nedvosmislenu sliku svih procesa u preduzeću. Dobri međuljudski odnosi i timski rad mogući su jedino u otvorenom i iskrenom okruženju. Važno je da zaposleni uživaju u svom radu i u njemu vide smisao, a za svoj su rad i dostignuća primereno i nagrađeni.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Milutina Milankovića 23, 11070 Beograd - Novi Beograd , Srbija
+386 (0)5 907 15 00