Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Saga

  (8 utisaka)
25% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2
beneficije

1.8
mogućnost napredovanja

2.6
balans između karijere i privatnog života

Team Leader


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- medjuljudski odnosi
- projekti
- veliki broj strucnjaka od kojih moze mnogo da se nauci (mada ih je sve manje i manje)
- lokacija
- nije open space
Zamerke kompaniji
- bedne plate
- bedne beneficije
- napredujes SAMO ako znas nekog iz menadzmenta
- radis prekovremeno iako to nigde ne evidentiras
- povecanje i bonusi retki ili nepostojeci
ne preporučujem
utisak postavljen: 21.09.2020.

Praksa

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervju sa HR-om koji je bio veoma prijatan i smislen.

utisak sa intervjua postavljen: 19.10.2019.

Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 99 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvo se radio test logičkih zadataka online. Nakon više od nedelju dana, usledio je razgovor sa HR-om, o kompaniji, mom prethodnom iskustvu, i generalno ćaskanje s HR-om o ličnim manama, vrlinama i tako slična pitanja vezana za ličnost. Opet sam čekao više od 2 nedelje na intervju sa menadžerom tima, gde smo opet prošli kroz neko moje dosadašnje iskustvo, tehnička pitanja iz struke, i rečeno mi je da nezavisno od ishoda biću informisan, opet nakon skoro mesec dana i kada sam uveliko odustao od njihovog poziva, javili su se sa ponudom uz mizerne uslove. Sve u svemu, proces jako jako spor, uslovi užasni i opet se ispostavilo da su domaće IT kompanije još uvek miljama daleko od stranih.

utisak sa intervjua postavljen: 22.03.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Saga New Frontier Group je kao sistem integrator lider na tržištu tehnoloških inovacija.

Zahvaljujući ekspertizi naših zaposlenih, bliskoj saradnji sa klijentima i upotrebi najnovijih tehnoloških dostignuća već godinama razvijamo i implementiramo rešenja koja transformišu poslovanje naših klijenata i prave razliku.

Bavimo se realizacijom složenih IT projekata, gde naši zaposleni imaju priliku da aktivno učestvuju u svim fazama uspostavljanja informacionog sistema, počev od ideje i analize potreba korisnika, preko instalacije data centra i implementacije sistemske platforme, do razvoja i implementacije softverskog rešenja.

Posedujemo više od 1600 stručnih sertifikata. Radimo na najkompleksnijim IT projektima na tržištu. Naša softverska rešenja bazirana na veštačkoj inteligenciji uspešno plasiramo i globalno. Najviše smo ponosni na činjenicu da su za sve naše uspehe najviše zaslužni naši zaposleni, i zato je naš moto… „IT’s not about technology, IT’s about PEOPLE!“

Ako si sistem inženjer, arhitekta rešenja, biznis analitičar, programer, baviš se mašinskim učenjem ili je jednostavno IT deo tvog koda, Saga je pravo mesto za tebe i tvoj profesionalni razvoj!

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SAGA
Adresa
Milentija Popovića 9, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
31.07.2003.
PIB
100394832
Matični broj
17493647
Poslovni naziv
PRIVATNO DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROMET ROBA I USLUGA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU SAGA DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Igor Pavlica - Direktor
Goran Đaković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Najbolji u regionu na polju digitalne transformacije!

Kompaniji New Frontier Group dodeljena je prestižna nagrada za najbolju kompaniju u regionu za usluge u oblasti digitalne transformacije. Jadranski savez dodelio je kompaniji ovu prestižnu nagradu, koja je u Ljubljani na konferenciji Beyond 4.0 uručena predsedniku Branislavu Vujoviću.

Život većine ljudi se značajno promenio zbog inovacija i digitalnih tehnologija od novih načina komunikacije, korišćenja pametnih telefona za obavljanje raznih servisa, kupovine pa do zabave na digitalan način. Novi način obavljanja bankarskih transakcija, rezervacija avionskih karata, prijave na let, obavljanje administrativnih poslova sa državnim organima koristeći internet i pametne uređaje i mnoge druge situacije u kojima je brže, lakše i jednostavnije obaviti ih koristeći digitalne kanale.

Nalazimo na početku digitalne revolucije i promene koje tek predstoje će značajno uticati na način života, poslovanje kompanija, ali i način rada administracije, uprave i javnih preduzeća. Ako su se poslovni modeli retko menjali u prošlosti, sada i u budućnosti promene poslovnih modela će biti deo normalnog poslovanja. Nažalost, strah i otpor prema promenama i nerazumevanje stvarnih vrednosti koje donosi digitalna ekonomija, usporavaju i otežavaju transformaciju i unapređenje poslovanja. Drugi problem je nedostatak lidera koji razumeju kako se kreira ta nova vrednost u digitalnoj ekonomiji i koji su spremni da preuzmu odgovornost i da krenu u pravu digitalnu transformaciju.

Velika opasnost preti uspešnom poslovanju firmi, ukoliko ne prilagode svoje poslovne modele digitalnoj ekonomiji. Digitalna revolucija sve više i sve brže utiče na sve industrijske grane. Istovremeno ona otvara nove mogućnosti za globalni i regionalni rast.
Ta nova vrednost se ogleda u tome da za neki posao koji želimo da obavimo, za nešto što želimo da postignemo mi biramo kako ćemo dobiti kvalitetnu uslugu ili proizvod, na najjednostavniji, najbrži i najlakši način, po najboljoj ceni, uz najbolje uslove. U slučaju da ne može baš sve da bude naj-naj napravićemo kompromis i odlučiti se za kombinaciju ovih kriterijuma koja nama odgovara.

Kao poznati lider za digitalnu transformaciju i partner više od 300 kompanija iz top 500 kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, New Frontier Group pomaže svojim klijentima da promene poslovni model i pređu iz industrijskog u digitalni. Širok portfolio ove kompanije kreće se od konsultantskih usluga, integracije sveobuhvatnih IT rešenja i usluga do sopstvenih proizvoda i IT usluga. Digitalno iskustvo New Frontier Group ogleda se u transformaciji kompanija iz raznih industrija (banke, osiguranja, telekomunikacione kompanije, retail, javni sektor), a posluje u 15 zemalja sveta, sa 2400 zaposlenih i u svom sastavu ima 25 kompanija, među kojima je i Saga.


Graphic Designer

1 plata
650 EUR / mesečno
650 650

Software Developer

1 plata
900 EUR / mesečno
900 900
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija