O kompaniji
27
Iskustva
12
Plate
Poslovi
Saga logo

Saga

3.5

O nama

Saga Beograd je poslednje tri decenije lider na tržištu tehnoloških inovacija u Srbiji i regionu, a od februara 2023. godine postala je deo kompanije Noventiq, koja je vodeći dobavljač rešenja i usluga za digitalnu transformaciju i sajber bezbednost za tržišta u razvoju. Noventiq, čije je sedište u Londonu, trenutno ima preko 75.000 kupaca i 5.700 zaposlenih u skoro 60 zemalja širom sveta.

U Sagi danas radi više od 400 ljudi, a naš portfolio obuhvata široku paletu IT proizvoda i usluga, od najsavremenijih sistemskih rešenja, preko razvoja složenih softverskih rešenja po meri korisnika, do razvoja sopstvenih softverskih proizvoda baziranih na primeni veštačke inteligencije, mašinskog učenja i data science-a. Naš fokus na razvoj i implementaciju inovativnih rešenja je ono što nas izdvaja i čini sinonimom za vrhunske poslovne rezultate. 

Gradeći partnerstvo sa više od 70 renomiranih imena iz ICT industrije, rasli smo i razvijali se tako da smo danas nezaobilazna stanica na putu ka unapređenju poslovanja za veliki broj klijenata.

Zahvaljujući ekspertizi naših zaposlenih, bliskoj saradnji sa klijentima i upotrebi najnovijih tehnoloških dostignuća već godinama razvijamo i implementiramo rešenja koja transformišu poslovanje i prave razliku.

Saga je spoj savremenih tehnologija i poslovnog pristupa, koji je proizvod multidisciplinarnih timova. Našu snagu čini saradnja sistem inženjera, programera, kolega koje se bave upravljanjem projektima, poslovnim razvojem, prodajom, marketingom i svih ostalih koji doprinose liderskoj poziciji kompanije.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Zorana Đinđića 64a, GTC House, Beograd
011/3108500