O kompaniji
27
Iskustva
12
Plate
Poslovi
Saga logo

Saga

4

O nama

Saga Beograd je poslednje tri decenije lider na tržištu tehnoloških inovacija u Srbiji i regionu, a od februara 2023. godine postala je deo kompanije Noventiq, koja je vodeći dobavljač rešenja i usluga za digitalnu transformaciju i sajber bezbednost za tržišta u razvoju. Noventiq, čije je sedište u Londonu, trenutno ima preko 75.000 kupaca i 5.700 zaposlenih u skoro 60 zemalja širom sveta.

U Sagi danas radi više od 400 ljudi, a naš portfolio obuhvata široku paletu IT proizvoda i usluga, od najsavremenijih sistemskih rešenja, preko razvoja složenih softverskih rešenja po meri korisnika, do razvoja sopstvenih softverskih proizvoda baziranih na primeni veštačke inteligencije, mašinskog učenja i data science-a. Naš fokus na razvoj i implementaciju inovativnih rešenja je ono što nas izdvaja i čini sinonimom za vrhunske poslovne rezultate. 

Gradeći partnerstvo sa više od 70 renomiranih imena iz ICT industrije, rasli smo i razvijali se tako da smo danas nezaobilazna stanica na putu ka unapređenju poslovanja za veliki broj klijenata.

Zahvaljujući ekspertizi naših zaposlenih, bliskoj saradnji sa klijentima i upotrebi najnovijih tehnoloških dostignuća već godinama razvijamo i implementiramo rešenja koja transformišu poslovanje i prave razliku.

Saga je spoj savremenih tehnologija i poslovnog pristupa, koji je proizvod multidisciplinarnih timova. Našu snagu čini saradnja sistem inženjera, programera, kolega koje se bave upravljanjem projektima, poslovnim razvojem, prodajom, marketingom i svih ostalih koji doprinose liderskoj poziciji kompanije.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Zorana Đinđića 64a, GTC House, Beograd
011/3108500