O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
Saint D doo logo

Saint D doo

Oceni kompaniju

O nama

Saint Di je novosadska kompanija, osnovana 2013. kao paušalna agencija da bi 2015. prerasla u doo, kako i danas posluje.

Dobre komunikacione veštine zajedno sa tehničkim umećem predstavljaju osnovu rada ali i opisuju svakog pojedinca. Misija kompanije je da poboljša kvalitet IT-sveta – od pružanja visokokvalitetnih rešenja za klijente, do tima kao servisa ili konsaltinga, a sve u cilju da se stvore uslovi, kada se problemi, ideje i zahtevi posmatraju kao izazovi. Usluge, koje se pružaju, su na različitim nivoima – od jednostavnih i stabilnih rešenja IT-zahteva do najinovativnijih rešenja u modernoj industriji.

"Ako je za Vaš projekat, proces ili firmu potreban IT-vodič, mi možemo da Vas vodimo. Ako je potrebno da Vam se napravi kompletno rešenje, mi možemo da ga napravimo. Ako želite da unapredite Vaš tim, mi možemo da budemo deo tog tima. “ - reči su osnivača Saint Di kompanije.

Saint Di oblasti rada su:

Web, mobile razvoj i razvoj po narudžbi Tim kao servis Konsalting (optimizacija poslovnih procesa, organizacija tima, integracija razvijenih metodologija)

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Stražilovska 16/145, 21000 Novi Sad