O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Salvus International logo

Salvus International

Oceni kompaniju

O nama

Salvus International d.o.o. je mlada i moderna kompanija specijalizovana za promet lekovima, medicinskim proizvodima i dodacima ishrani.

Osnovana je 2009. godine kao filijala matične kompanije Salvus d.o.o., koja od osnivanja 2002. godine u Republici Hrvatskoj kontinuirano širi svoje poslovanje na područje regiona. Sedište Salvus International d.o.o. nalazi se u Beogradu.

Uz kancelariju u Beogradu, kompanija Salvus d.o.o je otvorila kancelarije u Sarajevu i Ljubljani.

Salvus International d.o.o. je pouzdan i dugogodišnji partner apotekama, bolnicama, domovima zdravlja, ambulantama, ordinacijama i ostalim zdravstvenim ustanovama, a sve s ciljem poboljšanja kvaliteta života pacijenata.

Pored prodaje i distribucije medicinskih proizvoda i dodataka ishrani i ostalih proizvoda za očuvanje i unapređenje zdravlja, delatnost kompanije se odnosi na zastupanja stranih farmaceutskih kompanija i predstavljanje i razvoj njihovih brendova na tržištu Srbije uz celokupnu ponudu marketinških usluga, kao što su istraživanje tržišta, strateško planiranje, registracije, nabavka, promocija i prodaja.

Veoma je efikasna i organizovana kompanija koja je kvalitetan i pouzdan partner svojim kupcima i dobavljačima. Glavne prednosti kompanije su vredno i odgovorno osoblje, efikasna organizaciona struktura i neupitna strast u sprovođenju zacrtanih ciljeva.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Dobanovačka 56, 11080 Beograd
060/0774491