Savacoop d.o.o.

Savacoop d.o.o.

Kontakt

Adresa Teodora Mandića 9, 21000 Novi Sad, Srbija
Telefon +381 21443217
PIB 100462829
MB 100462829
Zaposlenih 201-500
Predstavništvo Teodora Mandića 9, 21000 Novi Sad, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Savacoop d.o.o. jedna je od vodećih poljoprivrednih kompanija u Srbiji, osnovana 1993. godine u Novom Sadu. Osnovnu delatnost čini uvoz i distribucija proizvoda renomiranih svetskih dobavljača. U širok asortiman proizvoda spadaju sredstva za zaštitu bilja, semenska roba, stočna hrana, đubriva, oprema za plastenike, oprema za navodnjavanje i poljoprivredu, dodatni program za dvorište i kuću, alati i tehnička roba, LZO i drugo.

Savacoop d.o.o. distribuira robu poslovnim partnerima na teritoriji cele Srbije. Razvijena mreža partnera omogućila je potrošačima lak pristup bogatom asortimanu proizvoda. Svoj uspeh, kompanija je postigla negujući stabilne partnerske odnose sa više od 900 dobavljača i više od 3500 kupaca. Činjenica da i danas sarađujemo sa istim partnerima kao na početku, govori u prilog tome da je Savacoop d.o.o. kompanija koja neguje tradiciju, kvalitet i predanost.

Kao ključ uspeha, Savacoop d.o.o. ističe svoje zaposlene – agronome, doktore veterine, ekonomiste, inženjere poljoprivrede. Svi zajedno svakodnevno radimo na razumevanju potreba i rešavanju problema svojih Kupaca.

Prateći promenljive zahteve tržišta, kompanija ulaže ogroman trud kako bi se prilagodili potrebama kupaca. Konstantno se vodimo hrabrim idejama i unapređivanjem procesa, proizvoda i usluga.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv SAVACOOP
Poslovni naziv SAVACOOP DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU, NOVI SAD
Delatnost kompanije 4675 - Trgovina na veliko hemijskim proizvodima
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Teodora Mandića 9, 21000 Novi Sad, Srbija
Datum osnivanja 08.07.1993.
PIB 100462829
MB 100462829
Zakonski zastupnici
Sava Đurica - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu