O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Savacoop d.o.o. logo

Savacoop d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Savacoop d.o.o. jedna je od vodećih poljoprivrednih kompanija u Srbiji, osnovana 1993. godine u Novom Sadu. Osnovnu delatnost čini uvoz i distribucija proizvoda renomiranih svetskih dobavljača. U širok asortiman proizvoda spadaju sredstva za zaštitu bilja, semenska roba, stočna hrana, đubriva, oprema za plastenike, oprema za navodnjavanje i poljoprivredu, dodatni program za dvorište i kuću, alati i tehnička roba, LZO i drugo.

Savacoop d.o.o. distribuira robu poslovnim partnerima na teritoriji cele Srbije. Razvijena mreža partnera omogućila je potrošačima lak pristup bogatom asortimanu proizvoda. Svoj uspeh, kompanija je postigla negujući stabilne partnerske odnose sa više od 900 dobavljača i više od 3500 kupaca. Činjenica da i danas sarađujemo sa istim partnerima kao na početku, govori u prilog tome da je Savacoop d.o.o. kompanija koja neguje tradiciju, kvalitet i predanost.

Kao ključ uspeha, Savacoop d.o.o. ističe svoje zaposlene – agronome, doktore veterine, ekonomiste, inženjere poljoprivrede. Svi zajedno svakodnevno radimo na razumevanju potreba i rešavanju problema svojih Kupaca.

Prateći promenljive zahteve tržišta, kompanija ulaže ogroman trud kako bi se prilagodili potrebama kupaca. Konstantno se vodimo hrabrim idejama i unapređivanjem procesa, proizvoda i usluga.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Teodora Mandića 9, 21000 Novi Sad, Srbija
+381 21443217