O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Savremena gimnazija logo

Savremena gimnazija

Oceni kompaniju

O nama

Koncipirana kao Future Ready School i kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način saznaju svet oko sebe. Savremena gimnazija predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade, koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva. U modernom svetu koji se neprestano menja neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. Upravo zbog toga smo i odlučili da napravimo najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa.

Mogućnost opredeljenja za nastavu na srpskom ili na engleskom, prepoznavanje i razvijanje talenata, multidisciplinarna znanja, podizanje opšte kulture i usavršavanje društvenih veština daju našoj školi prednost pri izboru obrazovne ustanove za nastavak školovanja. Ono što ovu školu čini drugačijom nije samo savremen pristup radu već i profesori modernih shvatanja, koji kroz mentorski rad učenicima razvijaju unutrašnju motivaciju i potrebu da se kroz nova saznanja usavršavaju.

Moderna zgrada u centru Beograda opremljena je najsavremenijim nastavnim pomagalima i interaktivnim tablama. Prostrane učionice, amfiteatar, centar za učenje, biblioteka i školski restoran pružaju učenicima stimulativnu sredinu za celodnevni boravak. Školovanje u Savremenoj gimnaziji je uzbudljivo putovanje prepuno istraživanja, druženja i zabave. U ovoj školi učenici uče ne zato što moraju – već zato što žele.

Savremena gimnazija je zato pravo mesto za nastavak obrazovanja nakon osnovne škole. To je škola u kojoj se uči, druži, raste i razvija, škola koja uči kako se poštuje različitost, da je rad ono što nas dovodi do uspeha i da su prijateljstva ulaganje u budućnost.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt