Sberbank Srbija a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Sberbank Srbija a.d.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

2
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

Asistent


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dosta pozitivnih ljudi, lepo radno okruženje, stalno novi izazovi, redovna primanja.
Zamerke kompaniji
Ostajanje prekovremeno koje nije plaćeno, krađa tuđih uspeha i sabotaža od strane pretpostavljenih da bi progurali svoje ljude ili sebe. Grozan način ophođenja kod otpuštanja (dali su jednom direktoru da otpusti ljude pa su onda njega otpustili). Bezrazložna otpuštanja, dodeljivanja bonusa ljudima koji ne zaslužuju.
ne preporučujem
utisak postavljen: 05.07.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Sberbanka je jedna od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeća banka u Rusiji sa tradicijom od preko 170 godina poslovanja koja nudi nove proizvode zasnovane na najvišem kvalitetu i najsavremenijim tehnologijama. Sberbanka Srbije je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća. 

Naš cilj je da gradimo trajne, harmonične odnose sa našim klijentima tako što posvećujemo pažnju njihovim potrebama i nastojimo da postanemo banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit naših klijenata. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću naših zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven bankarski partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga, kao što su krediti, garancije, razni oblici depozita, platne transakcije u zemlji i inostranstvu (uključujući i one u ruskim rubljama), menjački poslovi, elektronsko bankarstvo, i druge. Pružanje finansijskih usluga i podrška preduzećima, malim i srednjim kompanijama, preduzetnicima i građanima je osigurana. Bankarski savetnici imaju individualni pristup svakom klijentu i pružaju im uslugu koja je specijalno kreirana da odgovori na njihove potrebe i standarde. 

Sberbank Srbija je članica Sberbank Evropa AG koja upravlja mrežom od 10 univerzalnih banaka u deset država centralne i istočne Evrope: Austrija, Slovačka, Češka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina i Nemačka.  Banka posluje u ukupno 282 ekspozitura i ima 4.900 zaposlenih.  

Preko 100 miliona klijenata Sberbanke je dokaz da smo na pravom putu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior expert u Grupi za aplikativnu podršku

Beograd  • Rok: 01.10.2017

Sberbank Srbija a.d.: SENIOR EXPERT u Grupi za aplikativnu podršku . Uslovi: Diploma fakulteta (matematički, ETF, FON, ekonomski)... (pročitaj oglas)

Asistent u Grupi za aplikativnu podršku

Beograd  • Rok: 01.10.2017

Sberbank Srbija a.d.: Asistent u Grupi za aplikativnu podršku . Uslovi: Znanje engleskog jezika, Poznavanje SQL –a... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Sberbank Srbija
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 115g, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
11.11.1991.
PIB
100000354
Matični broj
07792247
Poslovni naziv
Sberbank Srbija a.d. Beograd
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko drustvo
Zakonski zastupnici
Valeriy Ovsyannikov - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija