Sberbank Srbija a.d.

Sberbank Srbija a.d.

0 5

Kontakt

Adresa Bulevar Mihaila Pupina 165g, 11000 Beograd, Srbija
PIB 100000354
MB 07792247
Zaposlenih 501-1000
Predstavništvo Bulevar Mihaila Pupina 165g, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Sberbanka je jedna od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeća banka u Rusiji sa tradicijom od preko 170 godina poslovanja koja nudi nove proizvode zasnovane na najvišem kvalitetu i najsavremenijim tehnologijama. Sberbanka Srbije je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća. 

Naš cilj je da gradimo trajne, harmonične odnose sa našim klijentima tako što posvećujemo pažnju njihovim potrebama i nastojimo da postanemo banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit naših klijenata. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću naših zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven bankarski partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga, kao što su krediti, garancije, razni oblici depozita, platne transakcije u zemlji i inostranstvu (uključujući i one u ruskim rubljama), menjački poslovi, elektronsko bankarstvo, i druge. Pružanje finansijskih usluga i podrška preduzećima, malim i srednjim kompanijama, preduzetnicima i građanima je osigurana. Bankarski savetnici imaju individualni pristup svakom klijentu i pružaju im uslugu koja je specijalno kreirana da odgovori na njihove potrebe i standarde. 

Sberbank Srbija je članica Sberbank Evropa AG koja upravlja mrežom od 10 univerzalnih banaka u deset država centralne i istočne Evrope: Austrija, Slovačka, Češka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina i Nemačka.  Banka posluje u ukupno 282 ekspozitura i ima 4.900 zaposlenih.  

Preko 100 miliona klijenata Sberbanke je dokaz da smo na pravom putu.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Sberbank Srbija a.d.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 14.01.2021.
Negativno iskustvo

System administrator

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Prvi krug intervjua, u prostorijama banke, razgovor sa dva HR-a i kratak tehnički razgovor oko toga šta i kako se radi sa nekim iz tima. Bez tehničkih pitanja.

1

Podaci

Naziv Sberbank Srbija
Poslovni naziv Sberbank Srbija a.d. Beograd
Delatnost kompanije 6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma Akcionarsko drustvo
Adresa Bulevar Mihajla Pupina 115g, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja 11.11.1991.
PIB 100000354
MB 07792247
Zakonski zastupnici
Valeriy Ovsyannikov - Predsednik izvršnog odbora

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu