Kontakt

Adresa 2445 Faber PlaceSuite #200, Palo Alto, CA 94303, Sjedinjene Američke Države
Zaposlenih 11-50
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

U ScillaDB pažljivo primenjuju znanje sa niskog nivoa na svojoj tehnologiji velikih podataka. Strukture podataka se mere da ne bi prelazile kešline CPU-a, umesto prekida koriste se pokretački moduli ankete, pristupi disku se mere za pojačavanje pisanja i keš memorije moraju biti otporne na skeniranje. Ponosni su na svoj vlastiti planer zadataka i zaobilaženje TCP / IP jezgra. Pristaju na najnovije verzije C ++ 14 i gcc5.1 za najnovije i najbolje i sanjamo o robnoj trajnoj memoriji sa slučajnim pristupom.

Iskustva o radu i sa intervjua (1)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 04.11.2021.

Technical Support Engineer

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju jako težak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Intervju sam imao sa direktorom globalnog support tima. Moram odmah istaći da je ovo bio jedan od najzanimljivijih i opuštenijih razgovora koje sam ikad imao (a bilo ih je dosta)! Razgovor je konkretno bio za upoznavanje i manju proveru znanja mojih tehničkih sposobnosti. Većina pitanja je bilo vezano za moje iskustvo...

Pitanja sa intervjua
  • Koja je razlika između RAID 0 i RAID 6?
  • Kako bi postupio u slučaju da postoji problem sa konekcijom između dva servera prilikom korišćenja "rsync" komande?
0

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu