O kompaniji
1
Iskustva
4
Plate
Poslovi
Securitas Services d.o.o. logo

Securitas Services d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija “Securitas Services” d.o.o. specijalizovana je za pružanje usluga u oblasti fizičkog obezbeđenja, tehničkih sistema zaštite, zaštite od požara, transporta novca i dragocenosti, bezbednosti i zdravlja na radu, recepcijskih usluga, alarm-monitoringa i mobilnog obezbeđenja.

Naši stručnjaci su kvalifikovani za izradu elaborata o stepenu bezbednosne ugroženosti objekata i obavljaju sve vrste konsultacija u ovoj oblasti. Posebne funkcionalne celine predstavlja Operativni centar, Služba kontrole i Timovi za hitne intervencije, koji su angažovani 24 časa, svih dana u godini.

Кompanijа "Securitas" је lider u oblasti bezbednosti i zaštite na svetskom tržištu. Kompanija ima više od 310.000 zaposlenih i posluje u 52 države u Severnoj Americi, Ibero Americi, Evropi, Bliskom Istoku, Aziji i Africi. Orijentisani smo na naše brojne korisnike u svetu i njihove specifične potrebe.

Securitas ima širok spektar korisnika počev od “prodavnice na uglu” pa do velikih multinacionalnih kompanija. Kako bi se rešio izazov isporuke konkretnih oblika obezbezbeđenja za specifične potrebe klijenta, ustanovljena je piramidalna struktura unutar organizacije.

Naša osnovna delatnost jeste pružanje usluga bezbednosti i zaštite putem sistema daljinske kontrole, mobilnog i specijalizovanog obezbeđenja.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Milentija Popovića 9, 11000 Novi Beograd
+381 11 2284 050