Securitas Services d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija “Securitas Services” d.o.o. specijalizovana je za pružanje usluga u oblasti fizičkog obezbeđenja, tehničkih sistema zaštite, zaštite od požara, transporta novca i dragocenosti, bezbednosti i zdravlja na radu, recepcijskih usluga, alarm-monitoringa i mobilnog obezbeđenja.

Naši stručnjaci su kvalifikovani za izradu elaborata o stepenu bezbednosne ugroženosti objekata i obavljaju sve vrste konsultacija u ovoj oblasti. Posebne funkcionalne celine predstavlja Operativni centar, Služba kontrole i Timovi za hitne intervencije, koji su angažovani 24 časa, svih dana u godini.

Кompanijа "Securitas" је lider u oblasti bezbednosti i zaštite na svetskom tržištu. Kompanija ima više od 310.000 zaposlenih i posluje u 52 države u Severnoj Americi, Ibero Americi, Evropi, Bliskom Istoku, Aziji i Africi. Orijentisani smo na naše brojne korisnike u svetu i njihove specifične potrebe.

Securitas ima širok spektar korisnika počev od “prodavnice na uglu” pa do velikih multinacionalnih kompanija. Kako bi se rešio izazov isporuke konkretnih oblika obezbezbeđenja za specifične potrebe klijenta, ustanovljena je piramidalna struktura unutar organizacije.

Naša osnovna delatnost jeste pružanje usluga bezbednosti i zaštite putem sistema daljinske kontrole, mobilnog i specijalizovanog obezbeđenja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SECURITAS SE DOO BEOGRAD
Adresa
Milentija Popovića 9, Beograd
Datum osnivanja
19.06.2003.
PIB
102941341
Matični broj
17487809
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO SECURITAS SERVICES DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
8010 Delatnost privatnog obezbeđenja
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Hajduković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija