O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Securiton d.o.o. logo

Securiton d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Securiton d.o.o. je član Swiss Securitas Grupe i u potpunosti je u službi tehničke zaštite od svog osnivanja 1990.godine. Uz svoj pionirski duh i dalekovid pristup, u proteklih 30 godina, se razvio u priznatog stručnjaka u oblasti bezbednosti. Tokom proteklih godina partnerstvo sa vodećim svetskim kompanijama, kao i saradnja sa projektantima, poslovnim partnerima i zvaničnim institucijama su dokaz poverenja, sveobuhvatnog znanja i kvaliteta.

Danas Securiton projektuje, montira i održava sisteme tehničke zaštite, pružajući visok stepen sigurnosti, u industrijskim, administrativnim, trgovinskim i drugim poslovnim objektima širom zemlje.

Misija
Securiton isporučuje kvalitetne sisteme tehničke zaštite koji zadovoljavaju potrebe klijenata u pogledu funkcionalnosti, jednostavnosti korišćenja, kvaliteta, pouzdanosti, sigurnosti i dugoročne podrške koja se ostvaruje kroz strateško partnerstvo sa klijentom.

Želja nam je da zadovoljstvo (poslovni uspeh) naših klijenata, kojem ćemo i mi stalno doprinositi, bude mera kvaliteta naših proizvoda.

Naš novi sistem dojave požara SecuriFire karakterišu veća pouzdanost, funkcionalnost, jednostavnost implementacije, a sve u cilju zadovoljstva i povećanja  sigurnosti naših klijenata, što je naš primarni cilj.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod