Senor d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U saradnji sa strateškim partnerom iz Norveške, kompanijom za razvoj informacionih sistema Pragma, nudimo Vam strateška poslovna rešenja, zasnovana na savremenim informacionim tehnologijama i intuitivnom korisničkom okruženju.

Brz i lak pristup informacijama u obliku koji Vam je potreban daće Vašem poslovanju dodatni kvalitet i kompetetivnu prednost. Integrisano rešenje, skrojeno po meri, pružiće adekvatnu podršku odlučivanju, kao i fleksibilnost potrebnu da se isprati i diktira dinamika promene poslovnog okruženja.

Visoki standardi vođenja i izrade projekata nose garanciju kvaliteta i daju prava rešenja za ispunjenje svih vaših zahteva. Odabir tehnologije za razvoj informacionog sistema uzima u obzir detaljnu analizu poslovnog sistema i prednosti raspoloživih razvojnih tehnologija.

Naš tim stručnjaka sa ekspertskim znanjem u oblasti informacionih tehnologija (Java i .Net) i poslovnih tokova, u svakom trenutku pružiće Vam inovativno rešenje u službi razvoja Vašeg poslovanja. Svoje znanje Vam stavljamo na raspolaganju i u vidu konsaltinga i usluga outsourcing-a.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SENOR
Adresa
Strahinića Bana 18, Beograd (grad)
Datum osnivanja
09.06.2004.
PIB
103461906
Matični broj
17562916
Poslovni naziv
SENOR IT SOFTWARE DEVELOPMENT AND CONSULTING DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Larisa Hannas - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija