O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
Senor d.o.o. logo

Senor d.o.o.

5

O nama

U saradnji sa strateškim partnerom iz Norveške, kompanijom za razvoj informacionih sistema Pragma, nudimo Vam strateška poslovna rešenja, zasnovana na savremenim informacionim tehnologijama i intuitivnom korisničkom okruženju.

Brz i lak pristup informacijama u obliku koji Vam je potreban daće Vašem poslovanju dodatni kvalitet i kompetetivnu prednost. Integrisano rešenje, skrojeno po meri, pružiće adekvatnu podršku odlučivanju, kao i fleksibilnost potrebnu da se isprati i diktira dinamika promene poslovnog okruženja.

Visoki standardi vođenja i izrade projekata nose garanciju kvaliteta i daju prava rešenja za ispunjenje svih vaših zahteva. Odabir tehnologije za razvoj informacionog sistema uzima u obzir detaljnu analizu poslovnog sistema i prednosti raspoloživih razvojnih tehnologija.

Naš tim stručnjaka sa ekspertskim znanjem u oblasti informacionih tehnologija (Java i .Net) i poslovnih tokova, u svakom trenutku pružiće Vam inovativno rešenje u službi razvoja Vašeg poslovanja. Svoje znanje Vam stavljamo na raspolaganju i u vidu konsaltinga i usluga outsourcing-a.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Strahinića Bana 18, 11000 Beograd
+381 11 2759612