Senor d.o.o.

Senor d.o.o.

0 0

Kontakt

Adresa Strahinića Bana 18, 11000 Beograd, Srbija
PIB 103461906
MB 17562916
Zaposlenih 1-10
Predstavništvo Strahinića Bana 18, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

U saradnji sa strateškim partnerom iz Norveške, kompanijom za razvoj informacionih sistema Pragma, nudimo Vam strateška poslovna rešenja, zasnovana na savremenim informacionim tehnologijama i intuitivnom korisničkom okruženju.

Brz i lak pristup informacijama u obliku koji Vam je potreban daće Vašem poslovanju dodatni kvalitet i kompetetivnu prednost. Integrisano rešenje, skrojeno po meri, pružiće adekvatnu podršku odlučivanju, kao i fleksibilnost potrebnu da se isprati i diktira dinamika promene poslovnog okruženja.

Visoki standardi vođenja i izrade projekata nose garanciju kvaliteta i daju prava rešenja za ispunjenje svih vaših zahteva. Odabir tehnologije za razvoj informacionog sistema uzima u obzir detaljnu analizu poslovnog sistema i prednosti raspoloživih razvojnih tehnologija.

Naš tim stručnjaka sa ekspertskim znanjem u oblasti informacionih tehnologija (Java i .Net) i poslovnih tokova, u svakom trenutku pružiće Vam inovativno rešenje u službi razvoja Vašeg poslovanja. Svoje znanje Vam stavljamo na raspolaganju i u vidu konsaltinga i usluga outsourcing-a.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Senor d.o.o.

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv SENOR
Poslovni naziv SENOR IT SOFTWARE DEVELOPMENT AND CONSULTING DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Strahinića Bana 18, Beograd (grad)
Datum osnivanja 09.06.2004.
PIB 103461906
MB 17562916
Zakonski zastupnici
Larisa Hannas - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu