Senor d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Strahinića Bana 18, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 103461906
Matični broj: 17562916
Broj zaposlenih: 1-10
Predstavništvo u Srbiji: Strahinića Bana 18, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U saradnji sa strateškim partnerom iz Norveške, kompanijom za razvoj informacionih sistema Pragma, nudimo Vam strateška poslovna rešenja, zasnovana na savremenim informacionim tehnologijama i intuitivnom korisničkom okruženju.

Brz i lak pristup informacijama u obliku koji Vam je potreban daće Vašem poslovanju dodatni kvalitet i kompetetivnu prednost. Integrisano rešenje, skrojeno po meri, pružiće adekvatnu podršku odlučivanju, kao i fleksibilnost potrebnu da se isprati i diktira dinamika promene poslovnog okruženja.

Visoki standardi vođenja i izrade projekata nose garanciju kvaliteta i daju prava rešenja za ispunjenje svih vaših zahteva. Odabir tehnologije za razvoj informacionog sistema uzima u obzir detaljnu analizu poslovnog sistema i prednosti raspoloživih razvojnih tehnologija.

Naš tim stručnjaka sa ekspertskim znanjem u oblasti informacionih tehnologija (Java i .Net) i poslovnih tokova, u svakom trenutku pružiće Vam inovativno rešenje u službi razvoja Vašeg poslovanja. Svoje znanje Vam stavljamo na raspolaganju i u vidu konsaltinga i usluga outsourcing-a.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SENOR
Adresa
Strahinića Bana 18, Beograd (grad)
Datum osnivanja
09.06.2004.
PIB
103461906
Matični broj
17562916
Poslovni naziv
SENOR IT SOFTWARE DEVELOPMENT AND CONSULTING DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Larisa Hannas - Direktor
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Senor d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška