O kompaniji
4
Iskustva
Plate
Poslovi
Seo Team d.o.o.  logo

Seo Team d.o.o.

Oceni kompaniju

Iskustva

Arhiva | Intervju
23.10.2020

WordPress developer junior

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Moje iskustvo je neprijatno. Javio sam se na oglas i ubrzo pozvan na intervju, prošao sam u drugi krug gde je 4 sata testirano moje znanje na živom projektu. Nakon toga mi je rečeno da sam primljen i dogovoreno je da počnem da radim za 15 dana. Sutradan na mom trenutnom poslu dajem otkaz da bi mi dan kasnije javljeno da ipak nisu u mogućnosti da me zaposle jer su izgubili jednog važnog klijenta. Šok! Izuzetno neprofesionalno i zauvek su precrtani sa moje liste poslodavaca.

Pitanja sa intervjua

  • Da instaliram WordPress, temu i sredim header i footer.
  • Da li bih radio sajtove sa sadržajem kao što su astrologija ili LGBT?
Korisno? 3
Arhiva | Intervju
08.03.2020
Negativno iskustvo

WordPress developer

Odbio/la ponudu

Kako je izgledao proces

Zaobilaziti u širokom uglu. Ljudi koji su me intervjuisali nisu upoznati sa WordPress developmentom, kamoli sa programskim jezicima. Sve se radi na "premium" temama, ne dobija se koncept projekta. Iako postoji tim koji obuhvata tekstopisce i dizajnere, WordPress developer 'smisli u glavi' kako treba da izgleda neki sajt i tako bira temu. Uz to WordPress developer pise tekstove za sajt i radi seo optimizaciju. Neka njihova logika je "uzeti tekst sa hrvatskog sajta, prevesti na srpski, malo pretumbati reči i to je to". Totalna neprofesionalnost, arogancija u razgovoru, omalovažavanje na osnovu nekih njihovih pretpostavki. Znači, opravdanje zašto neće da daju zahtevanu platu jeste to da oni ne znaju da li ja znam ili ne znam da radim.(iako imam portfolio i dokaz da imam višegodišnje iskustvo) Sve se zahteva od developera za sitniš. Totalno ne preporučujem.
Korisno? 9
Arhiva | Intervju
01.03.2020
Negativno iskustvo

Wordpress developer

Odbio/la ponudu

Intervju lak

Kako je izgledao proces

Tipican domaci "preduzetnik": izrabljivanje zaposlenih koje placa kikirikijem, a svi rade sve... Nisu mu potrebni developer-i, vec iskusni "komsijin mali" koji ce da implementira premium teme, a usput i da sastavlja tekstove. Njegova logika za kontent: "Nadjes neki hrvatski sajt, izbacis ijekavicu i malo pretumbas redosled reci u recenici i imas kontent"... 1000 eura je za njega "ekstra plata za seniora", za koju se podrazumeva da ces da radis prekovremeno... Izbegavati u sirokom luku
Korisno? 9
Arhiva | Iskustvo
07.11.2019
2 Ne preporučuje

Wordpress Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Ne mogu da se setim ničega. Možda eto za pauzu su vlasnici fer, ne gledaju svaki minut. I kancelarija je prilično lepa estetski ali to je više zbog klijenata da se stekne utisak uspešnosti.

Zamerke

Vlasnici kompanije nisu iz IT sektora i ne shvataju mnogo koncept rada u IT struci. Ovo je najblaže što imam da kažem za njih. Prijava je na minimalac posle 6 meseci i to ko izdrži. Klijenti i projekti su ne daj ti Bože. Zaobilaziti u širokom luku.

Korisno? 5