O kompaniji
3
Iskustva
6
Plate
Poslovi
Serengeti d.o.o. Kragujevac logo

Serengeti d.o.o. Kragujevac

3

Iskustva

3 100%

Menadžment kompanije

3

Beneficije

3

Balans karijera-privatni život

3

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

3

Mogućnost napredovanja

3
Intervju
20.07.2023

Java software engineer

Prihvatio/la ponudu

Intervju veoma lak

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Dva intervjua, u tom trenutku amo je bilo tehnickog ispitivanja sa cime sam se do sad susretala, na cemu sam radila, i kakvi su mi afiniteti dalje
Korisno? 0
Iskustvo
19.08.2022
3 Preporučuje

Software Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Dobre stvari su kolege, opustena je atmosfera u firmi i na vecini projekta je opusteno nema pritiska. Imaju okupljanja za team building, rodjendane firme, nova god, putuje se u Hrvatsku. Siguran posao, ako nemas projekta ili klijenti otkazu, primaces platu dok ti ne nadju drugi projekat.

Zamerke

Prva stvar sto pricaju na inicijalnom razgovoru da imaju super projekte nove tehnologije itd. a u stvari vecina projekta koje imaju su jako losi, bas krs. Tako da kada pocnete da radite na eci peci pec zavrsite na nekom od losih projekta. Takodje kazu da imaju 2 puta godisnje review sa zaposlenim i da tada moze da se poveca plata. Desavalo se da ljudi prodju po dva review-a i ne dobiju nista i ako su dobili odlicne ocene od klijenta. Nemaju nikakve dodatne benefite cak ni privatno zdravstveno, i to kad se trazi kao da se trazi ko zna sta ili kazu bice a nikako da bude. Ogromna fluktuacija zaposlenih preko 50% za godinu dana. Marketing im je najbitniji deluje cak i vise od developera, pa tako cesto pisu neke blogove pitaju zaposlene da idu na konferencije da budu predavci pa se to objavljuje i reshera 1000 puta. U Srbiji se ne zna ko sta radi nekako je lose organizovano i deluje da treba dosta toga da promene i rade na nekim stvarima da bi firma prerasla u ozbiljniju. Generalno ok firma za juniore i one koji hoce da raduckaju. Za neki ozbiljniji rad nije.

Korisno? 6
Arhiva | Iskustvo
05.05.2022
3 Ne preporučuje

Mid Java Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Tim mi je bio super kao i projekat

Zamerke

Ne pitaju te na koji ces projekat ici, tako da ne znas prakticno sta te ceka. Plate nisu kokuretne, beneficija nikakvih nema.

Korisno? 8