Shield Software Development


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Shield Software Development razvija desktop, mobilne, veb i cloud aplikacije za sve vrste biznisa, kao i za kućne korisnike. Softver Shield Software Development-a je bio preuzet i instaliran od strane milion korisnika širom sveta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Android Developer

Novi Sad  • Rok: 29.03.2017

Proven software development experience, proven working experience in Android development, have published at least one original Android app... (pročitaj oglas)

.NET Software Developer

Novi Sad  • Rok: 29.03.2017

List of technologies/tools that we actively use: C#, good communication skills in English, open minded and pragmatic, solution oriented attitude... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SHIELD SOFTWARE DEVELOPMENT
Adresa
Ilije Burčina 13/11, Novi Sad
Datum osnivanja
25.02.2014.
PIB
108425529
Matični broj
20996994
Poslovni naziv
Privredno društvo Shield Software Development d.o.o. Novi Sad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Moshe Layani - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija