Shiftplanning Inc.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Shiftplanning Inc.

  (2 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

3
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Frontend Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Projekat na kom se radi pruža mogućnost napredovanja, timskog rada. Kolege posvećene poslu, odlični uslovi rada, prijatno radno okruženje, dobro društvo na pauzama i van posla, Beneficije u smislu hrane, pića, rekreacije, druženja odlične! Dobra loakcija firme. Mlad, svež tim. Mogućnost rada na sebi i svom profesionalnom usavršavanju!
preporučujem
utisak postavljen: 24.02.2016.

Korisnik nije naveo poziciju


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Startup kultura, fleksibilna i otvorena saradnja, agile\scrum metodologija, AWS (Amazon cloud) tehnologije, i skalabilne web (PHP) aplikacije sa infrastrukturom za podršku milion+ korisnika. Beneficije - hrana, žurke, aktivnost, velike plate.
Zamerke kompaniji
Kompanija je neprofitabilna i finansira se iz investicija (nestabilnost zaposlenja). Jako lako se otpuštaju zaposleni (uglavnom ne zbog znanja\iskustva, već problema sa uklapanjem u postojeću strukturu i politiku) i velika je protočnost ljudi u kompaniji. Ne postoji jasna definicija za razvoj novog proizvoda. Okruženje je izuzetno dinamično i način rukovođenja se menja svakih par meseci. Interna kultura je izuzetno politična, mahom zbog izuzetno mlade i neiskusne strukture zaposlenih. Nedostatak pravila, procedura i interne organizacije dovodi do vrlo neuređenog i haotičnog stanja rada (koje se ne može pripisati agilnom pristupu rada).
ne preporučujem
utisak postavljen: 01.10.2015.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ShiftPlanning Inc. je kompanija bazirana u San Francisku, koja kroz svoj informacioni sistem pruža usluge organizovanja rada i zaposlenih u malim, srednjim i velikim preduzećima na tržištima SAD i Evrope.

Kod nas nećete raditi na izradi nekoliko različitih sajtova nedeljno u Joomli ili Drupalu, već ćete učestvovati na razvoju informacionog sistema, tj. proizvoda ove kompanije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SHIFTPLANNING INC.
Adresa
Radoslava Grujića 7, Beograd-Vračar
Datum osnivanja
04.07.2012.
PIB
107640227
Matični broj
29031851
Poslovni naziv
Predstavništvo Shiftplanning Inc. Beograd-Vračar
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Predstavništvo stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Dušan Vejin - Zastupnik predstavništva

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija