O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
Shollex d.o.o. logo

Shollex d.o.o.

1

O nama

Kompanija SHOLLEX je osnovana 1990. godine u Beogradu kao inženjering i konsalting kuća. 

Napredujemo u tri oblasti:

inženjering i konsalting na proizvodnji i izvozu opreme inženjering na projektovanju, proizvodnji, prodaji i servisiranju elektronskih vaga inženjering na proizvodnji, prodaji i servisiranju registar kasa.

Danas se Shollex, pored navedenih oblasti, bavi razvojem novih fiskalnih tehnologija, distribucijom POS opreme i POS  softvera. U svom asortimanu ponosno nudimo EPSON fiskalni štampač kao i prestižna POS i CRM softverska rešenja.

Tehničku podršku čine inženjeri i tehničari elektronike, mašinstva i precizne mehanike. Na čelu tima nalaze se iskusni stručnjaci koji su na poslovima servisiranja vaga, projektovanja sistema i konsaltinga u merno-regulacionoj tehnici od 1990. godine bili u samom vrhu tadašnje jugoslovenske zajednice.

Shollex poseduje sopstvenu akreditovanu laboratoriju za overavanje i etaloniranje elektromehanickih vaga sa neautomatskim funkcionisanjem maksimalnog merenja do 1.500kg.

Vodeći inženjeri su svojim radom doprineli izboru vrhunske opreme, kao i mnogih originalnih rešenja koja danas uspešno rade u industriji, trgovinama, restoranima, hotelima i ostalim poslovnim objektima širom Balkana.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Vojvode Stepe 118, 11000 Beograd
+381 11 3971157