O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Shoppster d.o.o. logo

Shoppster d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Shoppster je inovativna e-commerce platforma u potpunosti okrenuta kupcu, kreirana na temelju superiorne tehnologije i najsavremenije IT logistike. Svakodnevno se trudimo da u punoj meri odgovorimo na različite zahteve i očekivanja online šopinga i svakom kupcu u svakom trenutku ponudimo udobno, jednostavno, bezbedno i efikasno iskustvo kupovine.
Mnoge karakteristike Shoppster izdvajaju i čine jedinstvenim - u ponudi imamo preko 180.000 proizvoda i više od 3.500 brendova iz svih kategorija, kao i jedinstvenu mogućnost praćenja pošiljke. Tu je i TV kanal na kom detaljno možete da se upoznate s različitim proizvodima, njihovim karakteristika i načinima upotrebe, ali i ekskluzivne linije Shoppster i Praktična žena proizvoda.

Sa druge strane, proizvođačima nudimo mogućnost da Vaš proizvod 24/7 vidi, i potencijalno kupi više od 2.000.000 ljudi. Kao deo United Grupe, vodeće telekomunikacione platforme u regionu, koja pored Srbije godinama uspešno pokriva i tržišta Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Grčke i Bugarske, Shoppster svojim partnerima obezbeđuje prvoklasnu komunikacionu logistiku, kao i efektnu i dobro targetiranu TV i online promociju.
Zbog svega nabrojanog može se slobodno reći da Shoppster predstavlja budućnost online kupovine. Za sve! Od ljudi koji uživaju da iz udobnosti svoga doma, u moru mogućnosti, pronađu baš ono što im je potrebno, na način koji im najviše odgovara, do vrednih proizvođača koji za proizvod u koji su uložili strast, trud i kapital žele samo najbolje. Put do kupaca, bez novih ulaganja!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Milutina Milankovića 11g, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
+381 11 45 500 26