O kompaniji
4
Iskustva
4
Plate
Poslovi
ShowingTime d.o.o. logo

ShowingTime d.o.o.

2.5

Iskustva

2.5 25%

Menadžment kompanije

2.3

Beneficije

3.3

Balans karijera-privatni život

3.5

Timska atmosfera

2.5

Zadovoljstvo projektima

3

Mogućnost napredovanja

2
Iskustvo
10.02.2024
1 Ne preporučuje

It desk support

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Placen odmor i praznici po zakonu

Zamerke

Losa koordinacija. Modern slavery. Gaslighting. Namestanje pozicija i favorizovanje svojih. Premala plata nemogucnost napredovanja . Konstantna obecanja naravno neistinita. Za 2 godine plata povecana 0.25 centi po satu sto je presramotno. Smanjivanje pauza , uvedeno ocenjivanje koje za cilj ima da stvori dodatni stres i ukoliko padnete ispod 85 posto a vrlo je lako dobijacete opomene pred otkaz sto je , za ovako mali iznos po satu prebezobrazno . Nikakvi bonusi za praznike bukvalno nista .Zaista ne preporucujem waste of time .

Tehnologije

ISUP
Korisno? 0
Iskustvo
30.11.2023
5 Preporučuje

Product Designer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Jedna od najboljih kompanija u kojima sam radio. Struktura, odnos prema zaposlenima, planiranje, transparentnost kao i ljudi cine ovu firmu zaista lepim mestom za rad i druzenje.

Zamerke

Bez zamerki.

Tehnologije

HTML CSS3 Balsamiq Figma
Korisno? 0
Iskustvo
06.05.2023
1 Ne preporučuje

IT Help Desk / Support

Prethodno zaposlen/a na određeno 1-2 godine

Pozitivno

Placen godisnji odmor i rad od kuce.

Zamerke

Plata sramotno mala( svega 4 dolara po satu u odnosu na to da kompanija ima 8,3 biliona net worth. Klasicna izrabljivacina ljudi. Nepotizam, menadzeri vece plate i bolje pozicije daju iskljucivo svojim ljudima cak i iz istih mesta odakle su. Fingiranje promocija . Poziva jako puno , lazna obecanja i ubacivanje krtica u neformalne grupe. Potpuni monitoring i koriscenje zakonskih minimuma za sve .Apsolutno nekonkurentni na trzistu sto se uslova tice. Misslead od strane menadzmenta koji vam govore kako cete moci da povecate sat sto u praksi bude jako tesko zbog odredjene metrike koja se sprovodi . Prati se kurs dolara pa kad dolar padne i vi dobijate manju platu koja je vec dovoljno stlramotna i bezobrazno mala.Za dve godine plata je povecana za samo 25 dinara po satu .

Korisno? 0
Iskustvo
21.12.2022
Potvrđen Linkedin identitet
3 Ne preporučuje

Software Engineer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Plate su dobre, godisnji odmor od 25-27 dana, privatno zdravstveno osiguranje 10.000e, placene konferencije. Na kancelariji i radnom prostoru se nije stedelo - ogroman sto, odlicne stolice itd. Produkt deo firme sve priprema na vreme, tako da se zna unapred na cemu ce se raditi. Proces je nesto sto lici na scrum pa to moze da smanji kolicinu stresa.

Zamerke

Nekima je dodeljen status superstarova ili su ga sami sebi dodelili (bez ikakvog osnova) i njima je dozvoljeno sve bez granica ili ikakve objektivne kontrole. Ako radite sa nekim od tih osoba u timu, moze postane prilicno neprijatno prilicno brzo. Neki clanovi rukovodstva osim sto umeju da lepo pricaju, nemaju druge kvalitete i u drugim firmama bi dobili otkaze za to sto rade a to se ovde tolerise. Firmu je kupio Zillow, tako da postoji mogucnost da se nesto promeniti sto se tice ovih negativnih stvari jer je to vezano za konkretne menadzere.

Tehnologije

.NET Angular
Korisno? 2