O kompaniji
3
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Siemens d.o.o. logo

Siemens d.o.o.

5

O nama

Siemens AG je globalni lider u oblasti elektronike i elektrotehnike, i sa 360.000 zaposlenih predstavlja jednu od najvećih i najstarijih kompanija na svetu.

U proteklih 165 godina Siemens je prepoznatljiv po tehničkim unapređenjima, inovacijama, kvalitetu i pouzdanosti proizvoda i usluga koje pruža u preko 190 zemalja, i koje integriše u rešenja u oblasti energetike, industrije, saobraćaja, medicine i informacionih tehnologija.

Siemens je prisutan u Srbiji od 1887. godine, a 1996. je osnovan Siemens d.o.o. Beograd sa ciljem da neposrednim delovanjem doprinese bržem oporavku i razvoju privrede i infrastrukturnih sistema u Srbiji.

U lokalnoj kompaniji trenutno radi oko 1080 zaposlenih, angažovanih u svim oblastima u kojima je aktivna i matična kuća, među kojima je i oko 990 zaposlenih u fabrici u Subotici koja proizvodi generatore za vetro-elektrane.

Više od dve decenije uspešnog rada kompanije Siemens d.o.o. Beograd na teritoriji Srbije i tradicija duža od jednog veka pouzdan su pokazatelj kvalitetne partnerske saradnje sa javnim i privatnim sektorom i sigurnog budućeg uspeha u razvoju tržišta elektronike i elektrotehnike, kao i kontinuiranog stručnog usavršavanja mladih ljudi iz ove oblasti i unapređenja privrede i celog društva. 

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Omladinskih brigada 21, 11070 Beograd
+381 11 2096305