Siemens d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Siemens AG je globalni lider u oblasti elektronike i elektrotehnike, i sa 360.000 zaposlenih predstavlja jednu od najvećih i najstarijih kompanija na svetu.

U proteklih 165 godina Siemens je prepoznatljiv po tehničkim unapređenjima, inovacijama, kvalitetu i pouzdanosti proizvoda i usluga koje pruža u preko 190 zemalja, i koje integriše u rešenja u oblasti energetike, industrije, saobraćaja, medicine i informacionih tehnologija.

Siemens je prisutan u Srbiji od 1887. godine, a 1996. je osnovan Siemens d.o.o. Beograd sa ciljem da neposrednim delovanjem doprinese bržem oporavku i razvoju privrede i infrastrukturnih sistema u Srbiji.

U lokalnoj kompaniji trenutno radi oko 1080 zaposlenih, angažovanih u svim oblastima u kojima je aktivna i matična kuća, među kojima je i oko 990 zaposlenih u fabrici u Subotici koja proizvodi generatore za vetro-elektrane.

Više od dve decenije uspešnog rada kompanije Siemens d.o.o. Beograd na teritoriji Srbije i tradicija duža od jednog veka pouzdan su pokazatelj kvalitetne partnerske saradnje sa javnim i privatnim sektorom i sigurnog budućeg uspeha u razvoju tržišta elektronike i elektrotehnike, kao i kontinuiranog stručnog usavršavanja mladih ljudi iz ove oblasti i unapređenja privrede i celog društva. 

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Security Consultant

Novi Sad  • Rok: 21.03.2019

You have a higher technical degree from a University or University of Applied Sciences in IT or equivalent professional experience... (pročitaj oglas)

Integration Consultant

Novi Sad  • Rok: 21.03.2019

You have a higher technical degree from a University or University of Applied Sciences in IT or equivalent professional experience... (pročitaj oglas)

IT System Administrator

Beograd  • Rok: 09.03.2019

University degree in technical field. At least 3 years of experience in same or similar position. Knowledge of Windows based server/client systems... (pročitaj oglas)

SAP Consultant MM, WM, PM

Subotica  • Rok: 01.02.2019

Proven experience with SAP software customizing/consulting, ideally within manufacturing environment or in manufacturing technologies... (pročitaj oglas)

SAP Consultant SD, PP

Subotica  • Rok: 02.02.2019

Consult and customize SAP Supply Chain Management Modules SD and PP. Create technical concepts for implementation of solutions within SAP Supply Chain Management... (pročitaj oglas)

SCADA System Administrator

Beograd  • Rok: 26.01.2019

HW ordering, configuration and installation of servers and video walls. Configuring and implementing Customer specific requests in respect to WAN/LAN and firewalls... (pročitaj oglas)

Java Developer

Beograd  • Rok: 26.01.2019

University Degree in computer science. Ideally 3 years of professional experience. Advanced knowledge of JAVA/J2EE technology... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SIEMENS
Adresa
Omladinskih brigada 21, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
07.03.1996.
PIB
100060532
Matični broj
17134965
Poslovni naziv
SIEMENS DRUŠTVO ZA PROMET I ODRŽAVANJE U ELEKTROTEHNICI I ELEKTRONICI SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4669 Trgovina na veliko ostalim mašinama i opremom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Walter Sölle - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija