O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Sigoc d.o.o. logo

Sigoc d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Mi smo Vaš strateški partner, distributivni tim, konsultant, inženjer. Preporučuje nas 30 godina poslovanja na tržištima koje zahtevaju najbolje od najboljih.

SIGOC je od porodične firme izgradio uspešno poslovanje u različitim oblastima kojima doprinosimo kvalitetu poslovanja naših partnera. Kvalitet i kontinuirano unapređenje svih oblasti su imperativ koji generiše poverenje i kredibilitet na tržištu u zemlji i regionu.

Šta možete da očekujete od nas?
SIGOC je svoju ekspertizu razvio u različitim oblastima od usluga i distribucije vezanih za industriju hrane i pića, logistike, konsultantskih usluga i inženjeringa. Za nas, poslovanje je emocija koju unosimo u sve što radimo, entuzijazam da uvek iznova učimo i unapređujemo se, preciznost koja nas izdvaja od ostalih, transparentnost zahvaljujući kojoj su naši saradnici i naši prijatelji i ambicija da uvek postavljamo visoke ciljeve. Zbog toga mi smo Vaš:

Strateški partner
SIGOC je rešenje za sve strateške odluke u oblasti servisiranja, reparacije, logistike i skladištenja Point Of Sales (POS) uređaja kao što su rashladne vitrine, točilice, kafe aparati, post mix aparati itd.

Distributivni tim
SIGOC je mesto na kome odeljenje za dizajn i marketing kreira rešenja i zajedno sa prodajnim timom snabdeva tržiste sa pergolama, suncobranima, baštenskim rešenjima kao i staklenom, plastičnom ambalažom i ostalim HORECA i Food & Baverage aksesoarom.

Logističar i Skladištar
SIGOC je uslužan, elastičan prevoznik i skladištar POS opreme. Radimo gradske i međugradske dostave iz naša 3 distributivna centra ili relociramo Vašu POS opremu sa jedne na drugu lokaciju i to sve kroz našu najmoderniju aplikaciju za POS Fleet management.

Proizvođač
SIGOC je mesto gde metal dobija oblik. Proizvodimo za potrebe B2B i B2C baštenski mobilijar, police za supermarkete, boksove i ormariće raznih dimenzija i primena, metalne komponente za industriju nameštaja, a po potrebi radimo i uslužnu obradu metala shodno Vašoj želji.

 

 

 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Vuka Karadžića 8, 22310 Šimanovci, Srbija