Simple Task d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Simple Task d.o.o.

Lead Test Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Vrlo brzo po konkurisanju sam bio pozvan na razgovor. Prvi deo je HR razgovor sa uobičajenim upoznavanjem mene sa firmom i malo priče o meni. Nakon toga pridružuje nam se (navodno) tehnički čovek i otpočinje drugi deo razgovora koji započinje HR čitajući mi pitanja sa papira vezanim za QA. Pretpostavljam da je imala i zapisane odgovore na istom iako ničim nije pokazala da li je zadovoljna odgovorima koje dobija - niti je tehnička osoba do nje progovarala tokom ovog dela. Tokom razgovora se podmeće i pitanje plate od strane tehničke osobe koja nakon dobijenog odgovora naizgled gubi dalje interesovanje za razgovorom. Nakon što je HR završila svoj deo pitanja, tehnički čovek počinje svoj deo između ostalog i pitanjem da li znam šta je unit testiranje i da li sam to radio. Nakon što odgovaram na pitanje šta je i kažem da nisam to radio i da koliko znam generalno QA ne radi to on nastavlja sa detaljnijim pitanjima o unit testiranju na šta mu odgovaram da nema smisla ići dublje u materiju. Sledeće pitanje je u kontekstu "ajde objasni mi šta ti onda radiš" i pošto je moj posao mahom orijentisan ka automatskom testiranju, počinjem da pričam o načinu postavljanja test frameworka i korišćenim tehnologijama da bi me on bledo gledao 10 minuta kao da pričam gluposti. Nakon što sam se ispričao stiže pitanje "a šta radiš sa podacima?" na koje tražim da mi pojasni na šta misli jer je moj odgovor bio generalan i nevezan za neki konkretan primer - dobijam odgovor da nije zadovoljan svime što je čuo i da mora da smisli neki tehnički test jer iz svega što je čuo nema pojma šta ja to radim i kako to testiram. Kao što je i bilo za očekivati taj test se nikada nije desio ali 2 nedelje kasnije stiže odbijenica. Sve u svemu najneprijatniji i najčudniji intervju koji sam imao.

utisak sa intervjua postavljen: 30.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Simple Task je osnovan od strane motivisanih eksperata sa više od 15 godina iskustva u oblasti razvoja softvera. Sedište kompanije je u Njujorku, a development tim u Novom Sadu. Sarađujemo sa klijentima iz raznih oblasti širom sveta, velikim korporativnim klijentima, ali i malim start-up preduzećima.

Razvijali smo i sopstvene proizvode. Do sada smo se najviše bavili razvojem e-commerce rešenja, mobilnih i web aplikacija, koristeći PHP, Python, Java i C#. Trudimo se da proces razvoja softvera učinimo što bržim, jednostavnijim i profesionalnijim, te da na taj način što više olakšamo poslovanje naših klijenata.

Oglasi za posao (trenutno 6 aktivnih oglasa)

Medior / Senior Java Developer

Novi Sad

At least 2+ years of work experience in: Java, Spring, Hibernate. Solid knowledge of Object Oriented Programming practices and MVC design patterns... (pročitaj oglas)

Medior / Senior Javascript Developer

Novi Sad

2+ Years of Frontend Development. Expert in JavaScript (ES5, ES6+). Love to create automated workflows with Webpack, Gulp... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Novi Sad

At least 2+ years of work experience in: JavaScript, ReactJS/AngularJS, jQuery, HTML, CSS. Solid knowledge of Object Oriented Programming practices and MVC design patterns. Excellent verbal and communication skills in English... (pročitaj oglas)

iOS Developer

Must have skills are: good programming skills, preferably with Swift and/or Objective-C, experience with JSON, REST and other similar web services... (pročitaj oglas)

JavaScript Developer

Novi Sad

At least 2+ years of work experience in: JavaScript, ReactJS/AngularJS, jQuery, HTML, CSS, solid knowledge of Object Oriented Programming practices and MVC design patterns, excellent verbal and communication skills in English... (pročitaj oglas)

Student Internship

Novi Sad

It would be easier for everybody if you are at least a 3rd or 4th-year student. You have to be a student on one of the IT study programs at the University of Novi Sad. You have to pass our qualification test in order to become a part of the team... (pročitaj oglas)

Frontend Developer

Novi Sad

At least 2+ years of work experience in: HTML5, CSS3, JavaScript. Knowledge of PHP is plus. Excellent verbal and communication skills in English... (pročitaj oglas)

Lead Test Developer

Novi Sad

At least 3 years of work experience, knowledge of DB (SQL), familiarity with front-end technologies... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SIMPLE TASK
Adresa
Bulevar oslobođenja 92, Novi Sad
Datum osnivanja
20.02.2014.
PIB
108418798
Matični broj
20995777
Poslovni naziv
SIMPLE TASK DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikša Bogovac - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija