Simple Task d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Simple Task d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Frontend Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mogućnost napredovanja, pozitivna radna atmosfera, sjajni mentori.
Korektna plata, raznovrsnost projekata i tehnologija.
Zamerke kompaniji
Manjak slobodnih dana, nedostatak parkinga, starija zgrada.
preporučujem
utisak postavljen: 04.12.2019.

Software Developer Intern

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Razgovor sa HR, potom tehnički u vidu jednog testa koji se radi odmah nakon HR intervju-a i prilično je lak. Akcenat na OOP a pored toga par pitanja iz struktura podataka, tredova/niti i dizajn paterna.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.

Junior Django Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Na početku intervjua HR pita očekivana pitanja tipa Gde vidiš sebe za 5 godina, provera engleskog itd. Posle toga dolazi OOP test, ali ne praktičan OOP test već teorijski. Samu teoriju OOP-a će jedino znati student koji je polozio predmet objektno orijentisano programiranje. Problem sa tim teorijskim testom je što je takođe imao više pitanja koji su bili specificni za Javu, tako da ako niste radili OOP u Java jeziku test nećete položiti bez obzira na vaše znanje OOP-a. Zaključak: Na intervjuu za Junior Python (Django) Developera dobio sam Java teorijski test. Posle toga pitaju koliku platu tražite, ja sam zatražio malo veću od domaćeg standarda i pretpostavljam da je to jedan od razloga zašto nisam dobio posao.
Pitanja sa intervjua
  • Nabrojati kolekcije u Javi

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.

Lead Test Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Vrlo brzo po konkurisanju sam bio pozvan na razgovor. Prvi deo je HR razgovor sa uobičajenim upoznavanjem mene sa firmom i malo priče o meni. Nakon toga pridružuje nam se (navodno) tehnički čovek i otpočinje drugi deo razgovora koji započinje HR čitajući mi pitanja sa papira vezanim za QA. Pretpostavljam da je imala i zapisane odgovore na istom iako ničim nije pokazala da li je zadovoljna odgovorima koje dobija - niti je tehnička osoba do nje progovarala tokom ovog dela. Tokom razgovora se podmeće i pitanje plate od strane tehničke osobe koja nakon dobijenog odgovora naizgled gubi dalje interesovanje za razgovorom. Nakon što je HR završila svoj deo pitanja, tehnički čovek počinje svoj deo između ostalog i pitanjem da li znam šta je unit testiranje i da li sam to radio. Nakon što odgovaram na pitanje šta je i kažem da nisam to radio i da koliko znam generalno QA ne radi to on nastavlja sa detaljnijim pitanjima o unit testiranju na šta mu odgovaram da nema smisla ići dublje u materiju. Sledeće pitanje je u kontekstu "ajde objasni mi šta ti onda radiš" i pošto je moj posao mahom orijentisan ka automatskom testiranju, počinjem da pričam o načinu postavljanja test frameworka i korišćenim tehnologijama da bi me on bledo gledao 10 minuta kao da pričam gluposti. Nakon što sam se ispričao stiže pitanje "a šta radiš sa podacima?" na koje tražim da mi pojasni na šta misli jer je moj odgovor bio generalan i nevezan za neki konkretan primer - dobijam odgovor da nije zadovoljan svime što je čuo i da mora da smisli neki tehnički test jer iz svega što je čuo nema pojma šta ja to radim i kako to testiram. Kao što je i bilo za očekivati taj test se nikada nije desio ali 2 nedelje kasnije stiže odbijenica. Sve u svemu najneprijatniji i najčudniji intervju koji sam imao.

utisak sa intervjua postavljen: 30.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Simple Task je osnovan od strane motivisanih eksperata sa više od 15 godina iskustva u oblasti razvoja softvera. Sedište kompanije je u Njujorku, a development tim u Novom Sadu. Sarađujemo sa klijentima iz raznih oblasti širom sveta, velikim korporativnim klijentima, ali i malim start-up preduzećima.

Razvijali smo i sopstvene proizvode. Do sada smo se najviše bavili razvojem e-commerce rešenja, mobilnih i web aplikacija, koristeći PHP, Python, Java i C#. Trudimo se da proces razvoja softvera učinimo što bržim, jednostavnijim i profesionalnijim, te da na taj način što više olakšamo poslovanje naših klijenata.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SIMPLE TASK
Adresa
Bulevar oslobođenja 92, Novi Sad
Datum osnivanja
20.02.2014.
PIB
108418798
Matični broj
20995777
Poslovni naziv
SIMPLE TASK DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikša Bogovac - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
400 EUR / mesečno
400 400
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija