Sirogojno Company d.o.o.

Sirogojno Company d.o.o.

Kontakt

Adresa Sirogojno bb, 31207 Čajetina, Srbija
PIB 100597624
MB 07708459
Predstavništvo Sirogojno bb, 31207 Čajetina, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Sirogojno Co. je porodična firma osnovana 1991. godine u selu Sirogojnu na obroncima planine Zlatibor u zapadnoj Srbiji. Firma neguje kooperaciju sa stanovništvom zlatiborske regije i teži da svojim aktivnostima doprinese poboljšanju kvaliteta života u ovom delu Srbije.

Kooperacija sa firmom Sirogojno Co. uključuje čitave porodice iz regiona zapadne Srbije. Pored proizvodnje zamrznutog i sušenog voća, koja je danas osnovna delatnost firme i podrazumeva direktnu saradnju sa poljoprivrednim proizvođačima, Sirogojno Co. od 1997. godine neguje tradicionalnu proizvodnju originalnih ručno rađenih odevnih predmeta od vune kroz saradnju sa ženama iz ovog kraja.

Voće gajeno u ekološki čistoj regiji zapadne Srbije, u veoma povoljnim klimatskim uslovima, prerađuje se u dve fabrike, u selu Sirogojnu i u Rupeljevu kod Požege, uz primenu savremenih tehnologija prerade i poštovanje najviših standarda kvaliteta i bezbednosti hrane.

TRADICIJA I INOVACIJE - Sirogojno Co. je moderna, inovativna firma koja uspešno posluje na svetskom tržištu, a istovremeno je utemeljena na tradiciji i prirodnim resursima područja u kome je nastala. Uz stalno praćenje savremenih tehnologija gajenja i prerade voća, firma visoki kvalitet svojih proizvoda u velikoj meri zasniva i na povoljnim prirodnim uslovima za gajenje voća u regionu zapadne Srbije.

KOOPERACIJA I PODRŠKA - Firma neguje kooperaciju sa proizvođačima voća iz zlatiborskog kraja i veliku pažnju posvećuje njihovoj edukaciji i unapređenju efikasnosti i kvaliteta poljoprivredne proizvodnje. Kroz seriju seminara poljoprivredni proizvođači se kontinuirano upoznaju sa savremenim tokovima u gajenju voća, a sa druge strane im se pruža podrška u vidu obezbeđivanja povoljnijih uslova za nabavku potrebne opreme. Kooperacija sa firmom Sirogojno Co. uzgajivačima voća iz zlatiborskog kraja daje motiv za dalje bavljenje poljoprivredom i ostanak u regionu u kome su rođeni.

PARTNERSTVO I USAVRŠAVANJE - Partnerski odnos sa zaposlenima zasnovan na uzajmom poverenju, poštovanju socijalnih standarda i težnji ka stalnom unapređenju uslova rada takođe je veoma važan deo poslovne filozofije firme. Efikasnost i kvalitet proizvodnje zasnovani su na stručnosti i profesionalnosti zaposlenih, kao i njihovoj motivisanosti za stalno usavršavanje.

RAZVOJ LOKALNE ZAJEDNICE - Društvena odgovornost i doprinos razvoju lokalne zajednice deo su poslovne strategije firme i predstavljaju važne činioce njenog uspešnog poslovanja. Firma je usmerena na poboljšanje sveobuhvatnog kvaliteta života u lokalnoj zajednici kroz podršku unapređenju zdravstvene zaštite i obrazovanja, poboljšanju infrastrukture i obogaćivanju kulturne ponude regiona. Svojim aktivnostima Sirogojno Co. teži da motiviše stanovnike zlatiborske regije da svoju karijeru vežu za kraj u kome su rođeni i dalje ga razvijaju.

KVALITET I POUZDANOST - Težnja ka stalnom napretku i usavršavanju, najviši standardi kvaliteta i bezbednosti hrane, kao i izuzetna pažnja posvećena komunikaciji i posebnim zahtevima klijenata čine Sirogojno Co. sigurnim i pouzdanim partnerom.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv SIROGOJNO COMPANY
Poslovni naziv SIROGOJNO COMPANY DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU SIROGOJNO
Delatnost kompanije 0111 - Gajenje žita (osim pirinča), leguminoza i uljarica
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Sirogojno bb, 31207 Čajetina, Srbija
Datum osnivanja 22.11.1991.
PIB 100597624
MB 07708459
Zakonski zastupnici
Rade Ljubojević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu