Sixsentix d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Sixsentix d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

System Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Kolege iz ljudskih resursa su me pozvali na razgovor za poziciju System Administratora, iako je konkurs za tu poziciju ovde na sajtu i dalje aktivan. Ako se prođe prvi krug, sledi drugi krug koji podrazumeva rad sa njihovim adminom, i posle toga sledi treći krug (pod uslovom da se prođe i drugi krug) u kome je razgovor sa menadžmentom kompanije i koji ustvari odlučuje da li da vas zaposli ili ne.

utisak sa intervjua postavljen: 21.09.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

QA


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija radi samo QA. Uglavnom dobri i zanimljivi projetkti za strane kompanije, sticanje mnogo iskustava i poznanstava, korektan odnos sa menadžmentom, dobro uštimani timovi na projektima - podsticanje komunikacije i razmene ideja, mentorstvo nad novozaposlenima, podsticanje edukacije i usavršavanja, plate redovne i u potpunosti "na belo". Kompenzacija u slobodnim danima za prekovremeni rad i eventualni rad vikendom. Atraktivan prostor. Zadovoljavajući hardver za rad.
Zamerke kompaniji
Evaluacija rada zaposlenih i mogućnost povećanja plate - samo jednom godišnje.
preporučujem
utisak postavljen: 14.01.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Sixsentix d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu i Beogradu, deo švajcarske kompanije Sixsentix AG iz Ciriha, je IT kompanija koja se u protekle dve godine uspešno pozicionirala na srpskom tržištu, kao i na tržištu zemalja nemačkog govornog područja kada su u pitanju razvoj i implementacija specifičnih softverskih rešenja u skladu sa najnovijim trendovima, usluge visoko profesionalnog testiranja, kao i konsaltinga. Naši klijenti su svetski lideri u sferama svog poslovanja i sa njima smo već izgradili odnos pun poverenja. Svoj uspeh dugujemo negovanju kulture u kojoj je napredovanje svakog pojedinca imperativ. 

Profesionalnost, ulaganje u zaposlene, odlični uslovi za rad, napredovanje i usavršavanje, saradnja sa priznatim stručnjacima iz oblasti razvoja softvera i testinga, kao i timski duh su osnova optimalnog radnog okruženja koje Sixsentix pruža svojim zaposlenima.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Senior Culture Consultant

Novi Sad  • Rok: 07.12.2017

Develop and implement new programs such including a “challenge culture” where employees are continuously motivated to achieve their potential... (pročitaj oglas)

Junior Test Consultant

Novi Sad  • Rok: 04.11.2017

Academic degree - BSc/MSc in Mathematics or Information Technologies (Faculty of Sciences and Faculty of Technical Sciences). Working experience in Software Quality Assurance is a plus... (pročitaj oglas)

System Administrator

Novi Sad  • Rok: 26.10.2017

Minimum 4 years of experience as System Administrator. Proven work experience with VMware infrastructure, Microsoft Hyper-V. Experience with administration of Windows OS and Linux OS (CentOS, Ubuntu, RedHat)... (pročitaj oglas)

System Administrator

Novi Sad  • Rok: 21.09.2017

Minimum 4 years of experience as System Administrator. Proven work experience with VMware infrastructure. Experience with administration of Windows OS and Active Directory... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SIXSENTIX
Adresa
Temerinska 102, Novi Sad
Datum osnivanja
25.07.2012.
PIB
107666746
Matični broj
20847433
Poslovni naziv
Sixsentix DOO Novi Sad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Milikić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija