O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Sky Solutions d.o.o. logo

Sky Solutions d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Sky Corporation Int. predstavlja grupu kompanija, Sky Music Corporation, Sky Solutions, Sky Communications, Sky Logistic i ARD (Adriatic Region Distribution). Sky kao brend, nastao je ranih 90-tih godina, kao demo studio, pod nazivom Sky Studio. Nakon šest godina, 1996. godine, razvio se još jedan brend Skymusic, kompanija za prodaju muzičke i studijske opreme. Veliku ekspanziju ova kompanija doživela je 2005/2006 godine, praćenu regionalnim razvojem i značajnim rastom na različitim aspektima, što je Skymusic učinilo vodećim brendom u regionu.

Kompletan menadžment Sky Corporation Int. grupe smešten je u Beogradu (srpskoj prestonici, 3 mil. stanovnika) u moderno izgrađenoj zgradi koja se sastoji od 1200m2 kancelarijskog i izložbenog prostora i 1500m2 magacinskog prostora. Sky Corporation grupa svoje filijale ima i u glavnim gradovima tri države regiona, Sloveniji, Makedoniji i Albaniji.

Agencija za marketing i komunikacije pruža merketinške i PR usluge kompanijama unutar Sky korporacije ali i eminentnim eksternim klijentima. Tim eksperata specijalizovan je za ATL i BTL aktivnosti, dizajn, web dizajn, PR, marketing i zakup medijskog prostora.

Sky Communications ima za cilj da Vam ponudi jedan nov pristup marketingu čiju osnovu čini brzina i kvalitet realizacije poslova, inovativne ideje i maksimalna podrška za klijente agencije.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt