Smart Apartment Data

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Smart Apartment Data

  (3 utiska)
67% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.7
beneficije

3.7
mogućnost napredovanja

3.7
balans između karijere i privatnog života

Project Manager


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nema ih.
Zamerke kompaniji
Kompanija stalno obnavlja oglas za Project Managera kao i za ostale pozicije, kako bi dobila resenja za neke od usluge/proizvode koje razvija od nas koji konkurisemo. Iznova i iznova traze nove ljude, iako nisu toliko velika kompanija, i iznova zadaci koji se rade kao uslov za dalje konkurisanje i daju njima besplatno.
ne preporučujem
utisak postavljen: 16.10.2020.


Komentar kompanije Smart Apartment Data

Thank you for the feedback. We do maintain the postings when they come up for renewal, and will be sure to do the same for this one.
(5)

Senior Tableau Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Projekat / Freelance manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
* Veoma prijatna radna atmosfera u izuzetnom timu
* Fleksibilno radno vreme
* Rad sa najovijim tehnologijama
* Odlična podrška menadžmenta, koji su uvek na raspolaganju.
preporučujem
utisak postavljen: 12.10.2020.

Senior Tableau Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvo su me kontaktirali iz HR-a i obavili smo iniciajlni online intervju, standardna pitanja, prolazak kroz CV. Nakon toga je trazeno da odgovorim na par pitanja koja su vezana za dosadasnji rad i iskustvo vezano za poziciju za koji konkurisem i da sve snimim i posaljem snimak. Posle par dana sam dobio odgovor u kojem su me pozvali da odradim prvi tehnicki zadatak. Nakon dobro odradjenog prvog tehnickog zadatka imao sam razgovor sa direktorom firme od kojeg sam dobio instrukcije za drugi tehnicki zadatak i da cu biti placen $50 bez obzira na ishod konkursa. Prosao sam i drugi tehnicki zadatak i dobio ponudu za navedenu poziciju.

utisak sa intervjua postavljen: 12.10.2020.

Senior Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Radio sam u vise firmi remote sa "fleksibilnim" radnim vremenom i mogu da kazem da je ovo prva firma koja zapravo ima fleksibilno radno vreme. Jedina obaveza je daily meeting vaseg tima koji se zaista prilagodjava clanovima istog (i veoma je fleksibilan) i naravno ispunjavanje nedeljnih zadataka. Radimo sa najnovijom tehnologijom i poslodavac je uvek otvoren za nove stvari. Ako postoji kurs online koji vam je potreban imate pristup njemu istog dana (bez obzira na cenu).
preporučujem
utisak postavljen: 01.10.2020.

Senior Software Developer

Vukasin V., Beograd
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Proslo je samo 8 sati od kako sam poslao CV to prvog odgovora koji sam dobio od HR-a firme. Prvi zahtev je bio da snimim video snimak i odgovorim na par pitanja. Odma sutradan sam dobio odgovor u kojem su me pozvali da odradim prvi tehnicki zadatak (neplaceni) i receno mi je da ce biti jos jedan tehnicki zadatak koji traje malo duze (placeni) i finalno razgovor sa direktorom firme. Odradio sam oba zadatka, uredno sam placen za drugi assessment koji je i tezi i duze traje (dobija se iskljucivo nakon dobro odradjenog prvog) i istog dana imao razgovor sa direktorom firme. Receno mi je da cu odgovor uskoro dobiti i finalni odgovor sam dobio dan posle.

utisak sa intervjua postavljen: 01.10.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Smart Apartment Data je pouzdani izvor tržišne inteligencije za industriju stanova. Nude sveobuhvatne platforme podataka namenjene vlasnicima, brokerima, kompanijama, timovima i dobavljačima kojima su potrebne tačne detaljne informacije za donošenje poslovnih odluka i informisana ulaganja.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija