Smart d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Smart d.o.o. se vodi vizijom da postane nosilac informatičkog razvoja našeg društva. Pored savremenog edukativnog centra, imamo i visokostručne timove koji Vam mogu pomoći u informatičkom infrastrukturnom razvoju, najpovoljnijoj legalizaciji i licenciranju softvera, pravom odabiru softvera za zaštitu mreže i mnogim drugim uslugama sa polja Informacionih Tehnologija. 

Od svog otvaranja 2000. godine, Smart d.o.o. je ostvario značajna partnerstva sa vendorima poput Microsoft-a, Sophos-a, ProgeCAD-a, Adobe-a. Oni su prepoznali našu poslovnu filozofiju i posvećenost komitentima. Takođe, ne možemo zanemariti ni usluge koje pružamo na polju stručne edukacije i testiranja za međunarodno priznate sertifikate kao autorizovani ECDL, Prometric i Pearson VUE testni centar. 

Niz uspešno realizovanih projekata na bazi Microsoft Exchange, SharePoint Portal i TMG tehnologiji, pomogli su formiranju snažne referentne liste i omogućili dobijanje potvrde o stručnosti iz čak šest različitih oblasti - Microsoft kompetencije. 

Kroz partnerstvo sa kompanijom Sophos Plc, ostvarili smo i regionalno prisustvo kao Sophos Master Distributor i zvanični centar tehničke podrške za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SMART
Adresa
Trg Mladenaca 5
Datum osnivanja
17.10.2000.
PIB
101702658
Matični broj
08709785
Poslovni naziv
SMART DOO ZA PROIZVODNJU USLUGE I TRGOVINU, NOVI SAD
Delatnost kompanije
8559 Ostalo obrazovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragan Rakita - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija