Smart d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Smart d.o.o.

  (6 utisaka)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.3
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4.7
balans između karijere i privatnog života

System administrator


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Izuzetno korektan odnos firme i menadžmenta prema zaposlenima, dobri uslovi rada, mogućnost učenja i napredovanja.
Zamerke kompaniji
/
preporučujem
utisak postavljen: 23.05.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Smart d.o.o. je osnovana 2000. godine kao edukativni IT centar Smart School, da bi vremenom proširila svoje polje delovanja na razvoj softvera i zastupništvo rešenja značajnih vendora poput Microsoft-a, Sophos-a, Adobe-a…

Danas, pored savremenog edukativnog i test centra (Pearson VUE, EC-Council, Kryterion, ECDL), imamo i visokostručne timove koji Vam mogu pomoći u informatičkom infrastrukturnom razvoju, najpovoljnijoj legalizaciji i licenciranju softvera, pravom odabiru softvera za zaštitu mreže i mnogim drugim uslugama sa polja Informacionih Tehnologija. 

Verujem da je neophodno da volimo posao koji radimo i često je ta strast razlog našeg velikog uspeha. Naša prva ljubav je Microsoft SharePoint, posebno kada radimo na polju intranet i ekstranet portala. Niz uspešno realizovanih projekata na bazi Microsoft Exchange-a, SharePoint-a, Cloud-a i TMG tehnologije, pomogli su formiranju snažne referentne liste i omogućili dobijanje potvrde o stručnosti iz čak pet različitih oblasti - Microsoft kompetencije. 

U cilju ostvarivanja zajedničkih poslovnih interesa iz oblasti informacionih tehnologija, kompanija Smart d.o.o. je postala sastavni deo kompanije Saga d.o.o. iz Beograda, odnosno deo New Frontier Grupe.

Prijavite se i pridružite se našem Smart timu!

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Part – time predavač za Front-End Developer kurseve

Novi Sad

Diploma iz Kompjuterskih/Informatičkih nauka. Posedovanje sertifikata za relevantna područja (MCSD: Web Applications) je prednost... (pročitaj oglas)

Part – time predavač za .NET tehnologije (Microsoft)

Novi Sad

Diploma iz Kompjuterskih/Informatičkih nauka. Posedovanje sertifikata za relevantna područja (MCSD: Web Applications) je prednost... (pročitaj oglas)

Test Developer

Novi Sad

Iskustvo 2+ godina. Iskustvo sa funkcionalnim testiranjem. Odlična pisana i usmena komunikacija na engleskom jeziku. Iskustvo sa testiranjem web aplikacija... (pročitaj oglas)

Project Manager

Novi Sad

Strong written and verbal communication skills (English and Serbian). Team management skills. IT background. Strong organizational skills and attention to details... (pročitaj oglas)

.Net Web Developer

Novi Sad

Dobro poznavanje programskog jezika C# i .NET Framework-a. Dobro poznavanje objektno orijentisanog programiranja. Dobro poznavanje Front-End tehnologija (HTML, CSS, Javascript).. (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SMART DOO NOVI SAD
Adresa
Kralja Aleksandra 12/2
Datum osnivanja
17.10.2000.
PIB
101702658
Matični broj
08709785
Poslovni naziv
SMART DOO ZA PROIZVODNJU USLUGE I TRGOVINU, NOVI SAD
Delatnost kompanije
8559 Ostalo obrazovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragan Rakita - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija