O kompaniji
1
Iskustva
4
Plate
Poslovi
SmartNet Technologies logo

SmartNet Technologies

Oceni kompaniju

O nama

SmartNet je firma koja se bavi razvojem web baziranih resenja i mobilnih aplikacija koristeći cloud i mikroservis bazirana resenja razvijajuci ih na prvenstveno na Microsoftovim tehnologijama.

Naši klijenti su mahom velike firme iz različitih oblasti industrije i to su prvenstveno firme iz Amerike i Evrope, a od skora i iz Afrike i Australije.

Rešenja koje razvijamo su širokog spektra primene i kreću se od WEB portala različitih namena, preko rešenja za podršku mobilnih operatera do Sistema namenjenih industruji zdravstvene zaštite.

Poseban deo čine mobilne aplikacije koje razvijamo za obe vodeće platforme iOS i Android.

Naš  tim čine iskusni developeri sa formalnim obrazovanjem koji imaju višegodišnje iskustvo, ali i mladi ljudi koji su na završnim godinama fakulteta ili apsolventi pred diplomskim ispitom ili su tek završili fakultet.

Tehnologije, jezici i alati koje koriste i u kojima rade su C#, .NET Core, MVC  Razor, RESTful API, WebRTC RabbitMQ. Identity Server 4, Xamarin, IIS, SQL Server, Cloud servisi Azure & AWS, up-to-date JS tehnolgije kao i UI orijentisani alati Angular, React, TypeScript , jQuery, JS, CSS, HTML.

 Ono što nas čini jedinstvenim je to što stalno pratimo nove trendove i prilagođavamo se novim tehnologijama. Kontinuirano proširujemo našu bazu znanja, ne samo u vezi sa kodiranjem, već iu arhitekturalnim rešenjima koja primenjujemo.

 Šta nudimo zaposlenima?

- Radno vreme: ponedeljak – petak, bez rada subotom

- Plaćen prekovremeni rad

- Dodatni dani odmora nakon uspešnog projekta

- Stimulativno nagrađivanje za uspešno realizovane projekte

- Prijatno okruženje i rad u dinamičnom timu

- Profesionalno usavršavanje i edukaciju

- Učenje od iskusnih kolega

- Soft skills treninge

- Kompetitivnu platu

- Rad od kuće

- Fleksibilno radno vreme

Kontakt

Bulevar Nemanjića 85A TPC ZONA II lokal 85 18000 Niš
0631494848