O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Smartacus d.o.o. logo

Smartacus d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Obrazovni centar Smartacus je prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Beogradu, pionir u edukaciji i popularizaciji ove veštine na teritoriji našeg glavnog grada. Smartacus obrazovni centar je osnovan sa idejom da razvoj sposobnosti dece i stimulacija u ranom detinjstvu značajno doprinose boljem uspehu u daljem usvajanju i primeni znanja. Najduža tradicija u edukaciji SuanPan mentalne aritmetike, uz individualni pristup svakom detetu i primenu najviših standarda pedagoške struke, učinilli su Smartacus školom koja prevazilazi očekivanja učenika i njihovih roditelja.
Naša vizija da edukaciji dece treba pristupati sa posebnom pažnjom, iskljućivo kroz primenu najkvalitetnijih programa i metodičkih znanja, uslovila je dalji razvoj Smartacusa kroz uvođenje Cambridge nastave engleskog jezika u partnerstvu sa VOS Kreativno pero. Saradnja je donela najsavremeniji pristup učenju jezika, uz prepoznatljiv program i metodiku koja se u VOS Kreativno pero razvija čitavu deceniju, što omogućava učenicima brže usvajanje jezika i njegovu praktičnu primenu.
Pored razvoja sposobnosti i znanja, smatramo da sveobuhvatni razvoj deteta nužno podrazumeva i sport. Smartacus Obrazovni centar je nosilac licence za SportAnalytik program na teritoriji Srbije. SportAnalytik program omogućava deci da otkriju svoje fizičke potencijale i odaberu pravi sport prema svojim fizičkim karakteristikama. Podržan je od strane Olimpijskog komiteta i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod