Smartacus d.o.o.

Smartacus d.o.o.

Kontakt

Adresa Hadži Prodanova 18, 11000 Beograd, Srbija ; Bulevar Arsenija Čarnojevića 54a, Beograd, Srbija ; Тolstojeva 58, 11000 Beograd, Srbija
PIB 108526244
MB 21017167
Zaposlenih 2-10
Predstavništvo Hadži Prodanova 18, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Obrazovni centar Smartacus je prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Beogradu, pionir u edukaciji i popularizaciji ove veštine na teritoriji našeg glavnog grada. Smartacus obrazovni centar je osnovan sa idejom da razvoj sposobnosti dece i stimulacija u ranom detinjstvu značajno doprinose boljem uspehu u daljem usvajanju i primeni znanja. Najduža tradicija u edukaciji SuanPan mentalne aritmetike, uz individualni pristup svakom detetu i primenu najviših standarda pedagoške struke, učinilli su Smartacus školom koja prevazilazi očekivanja učenika i njihovih roditelja.
Naša vizija da edukaciji dece treba pristupati sa posebnom pažnjom, iskljućivo kroz primenu najkvalitetnijih programa i metodičkih znanja, uslovila je dalji razvoj Smartacusa kroz uvođenje Cambridge nastave engleskog jezika u partnerstvu sa VOS Kreativno pero. Saradnja je donela najsavremeniji pristup učenju jezika, uz prepoznatljiv program i metodiku koja se u VOS Kreativno pero razvija čitavu deceniju, što omogućava učenicima brže usvajanje jezika i njegovu praktičnu primenu.
Pored razvoja sposobnosti i znanja, smatramo da sveobuhvatni razvoj deteta nužno podrazumeva i sport. Smartacus Obrazovni centar je nosilac licence za SportAnalytik program na teritoriji Srbije. SportAnalytik program omogućava deci da otkriju svoje fizičke potencijale i odaberu pravi sport prema svojim fizičkim karakteristikama. Podržan je od strane Olimpijskog komiteta i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv SMARTACUS
Poslovni naziv Obrazovni centar Smartacus d.o.o. Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije 8559 - Ostalo obrazovanje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 54a, Beograd, Srbija
Datum osnivanja 15.05.2014.
PIB 108526244
MB 21017167
Zakonski zastupnici
Đorđe Janković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu