O kompaniji
10
Iskustva
5
Plate
1
Poslovi
Snap One logo

Snap One

3

O nama

Kompanija Snap One razvija integralne sisteme za pametne kuće. Proizvodi kompletnu liniju pristupačnih bežičnih sistema za smart home i softvere za kontrolu osvetljenja, temperature, kompletnu audio distribuciju kuće, sigurnost i upravljanje energijom. Nastala je spajanjem dve kompanije – Control4, koja razvija uređaje za interakciju sa sistemima pametnih kuća i SnapAV koja razvija audio, video i CCTV opremu.

Razvojni centar u Beogradu  ima dva veća tima - Smart Device Software i Smart Cloud Software, koji su dalje podeljeni na podtimove. Smart Device Software tim razvija uređaje za interakciju sa sistemima pametnih kuća, kao što su tableti i daljinski upravljači. Ovi uređaji komuniciraju sa kontrolerom, centralnom jedinicom pametne kuće, koji upravlja rasvetom, klimatizacijom, bezbednosnim funkcijama i servisima za zabavu (Spotify, Deezer, Tidal, itd). Smart Cloud Software tim projektuje i implementira cloud-based softverske platforme na naprednoj infrastrukturi i inovativnoj arhitekturi sa ciljem zadovoljavanja potreba 20 miliona uredjaja nasih korisnika, u više od 100 zemalja i u saradnji sa vise od 20 hiljada partnera.

Ozbiljno i posvećeno se pokriva ceo životni ciklus softvera, uključujući i rigorozno automatizovano testiranje, deployment, praćenje i analiza metrika. Programeri imaju priliku da formulišu i rade na inovativnim rešenjima koja bitno doprinose proizvodima globalnog renomea. Posvećenost kvalitetu prisutna je u svim fazama - od razvoja proizvoda na kom rade izuzetni stručnjaci, preko instaliranja opreme koje obavljaju obučeni instalateri, sve do korisničke podrške i maksimalne sigurnosti i privatnosti korisničkih podataka.

PROCES SELEKCIJE

Proces selekcije se sastoji od dva ili tri kruga i obuhvata HR deo i tehnički intervju. Tehnićki intervju se odvija u jednoj ili dve faze u zavisnosti od pozicije. 

 

Tech stack

C C++ Embedded C Bash CSS HTML Qt QML React Java 11/17 TypeScript Hibernate Security JPA Redis Golang JUnit 5 Mockito Jest Docker Kubernetes RabbitMQ AWS RTOS Python Azure Data

Beneficije

Obuke, konferencije

Obezbedjena kontinuirana edukacija u vidu obuka, sertifikacija, online treninga

Timska druženja

Team buildinzi, timska . druženja van radnog vremena

Sport i rekreacija

Korišćenje teretane i fitnes programi

Nagrade, bonusi, pokloni

Beta program - nakon 6 meseci rada svaki zaposleni dobija Snap One opremu u vrednosti od 2000$ i mogućnost da napravi neki smart home sistem u kući/stanu (da kontroliše svetlo, temperaturu i sl.); 10% bonus; Slavljenička rodjendanska torta; Referral program

Hrana i piće

Happy Friday - zajednički ručak svakog petka

Edukacija, profesionalni razvoj

Edukacija, profesionalni razvoj

Fleksibilno radno vreme

Fleksibilno radno vreme

Zdravlje

Paket zdravlja - 1000 evra za korišćenje zdravstvenih usluga u Medigroup domovima zdravlja; Detaljan sistematski pregled; Osiguranje za slučaj nezgode, hirurške intervencije, teže bolesti ili profesionalnog oboljenja; Program za pomoć zaposlenima (EAP) - neposredna i poverljiva pomoć u vezi sa poslovnim, zdravstvenim ili životnim pitanjima.

Obezbeđena oprema za rad

Dell ili Macbook + svaki zaposleni može da ima mini smart home sistem na radnom stolu

Naši ljudi

Dušan Čalija

Senior Software Engineer

Branka Despotović

Senior Software Engineer

Georgije Kundačina

Software Development Engineer in Test

Teodora Komazec

Embedded Software Development Engineer

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Omladinskih brigada 90D, Airport City Beograd