O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Sof elektro 2009 d.o.o. logo

Sof elektro 2009 d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Firma “SOF ELEKTRO 2009 DOO” osnovana je 25.09.2013. godine u Kraljevu, sa namerom stvaranja modernog preduzeća za projektovanje i izvođenje električnih instalacija, stručni nadzor i inženjering, koje će moći odgovoriti na najsloženije zahteve slobodnog tržišta. Preduzeće je od svog osnivanja poslovalo uz konstantno povećanje broja zaposlenih, poslovnog prihoda i poslovnog dobitka.

Sedište preduzeća je u Kraljevu, a sa predstavništvom/poslovnom jedinicom u Beogradu. Svako predstavništvo/poslovna jedinica je u svemu sposobna odgovoriti zahtevima tržišta, a po potrebi svako od članova tima u slučaju neophodne stručne pomoći može da se javi kao ispomoć ostalim kolegama u bilo kom pogledu i segmentu.

Stručni kadar čine 3 diplomirana inženjera elektrotehnike (sa licencama za projektovanje i izvođenje radova), 2 inženjera elektrotehnike i više elektrotehničara i elektromontera sa iskustvom u vođenju radova i realizaciji poslova. Osim stručnog i kvalifikovanog kadra posedujemo kompletnu mehanizaciju za profesionalno obavljanje pomenutih delatnosti (automobile za mobilizaciju na terenu, dizalice sa hidrauličnom platformom za izvođenje radova na visini i sav potrebni alat i opremu za obavljanje pomenutih radova). Sa velikim iskustvom na brojnim velikim građevinskim projektima u zemlji i regionu, uz licence, sertifikate i priznanja za do danas izvedene radove, i brojne visokostručne spoljnje saradnike, kao i uz mehanizaciju i opremu, možemo da garantujemo visok kvalitet usluga i opreme svakom potencijalnom poslovnom partneru. Poslujemo na području Srbije, kao i u Sloveniji, Austriji, Hrvatskoj i Makedoniji.

Oblast delatnosti je projektovanje i izvođenje elektroradova u građevinarstvu, što obuhvata sledeće poslove:
- izrada projektno-tehničke dokumentacije za elektroinstalacije jake i slabe struje;
- izrada elektro ormana svih vrsta;
- nabavke, isporuke, ugradnje, povezivanje i puštanje pod napon kompletne elektroopreme jake i slabe struje;
- inženjering i konsalting za projekte u oblasti elektroradova u građevinarstvu;
- servis i održavanje elektroinstalacija i opreme u izvedenim objektima.

Industrijski inženjering
Projektovanje izvođenje i održavanje industrijske klimatizacije, automatike, mehanotronike i naponskih sistema. Tim licenciranih inženjera firme SofElektro pruža usluge inženjeringa i konsaltinga za projekte u oblasti elektroradova u građevinarstvu.

IT Infrastruktura i sistemi
Imperativ u današnjem IT svetu je obezbediti stalnu raspoloživost servisa i informacija. Za to su neophodni data centri, oprema za smeštaj informacija, komunikacione mreže i sistemi koji traže perfektne uslove za rad: napajanje, zaštitu i hlađenje.

Optimizacija energije
Optimizacija i smanjenje potrošnje električne energije je ozbiljan zadatak koji naš tim stručnjaka uspešno rešava, zahvaljujući znanju i dugogodišnjem iskustvu i trude se da svojim klijentima ponude najbolje moguće rešenje uz uštedu i smanjene troškove.

Održavanje i podrška
Strategija preventivnog održavanja je važan deo funkcionisanja sistema, jer kvalitetnim održavanjem smanjujemo troškove i izbegavamo eventualne probleme usled prekida u radu. SofElektro pruža usluge održavanja i servisa elektroinstalacija i opreme.

BMS
Izrada i montaža ormana automatskog upravljanja. Elektropovezivanje ormana automatskog upravljanja na objektu sa elementima u polju i sa ormanima elektromotornog razvoda. Puštanje pod napon ormana automatskog upravljanja, ispitivanje perifernih elemenata i kablovskih veza.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod