Software-Nation d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Software-Nation d.o.o.

  (7 utisaka)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.1
beneficije

4.9
mogućnost napredovanja

4.6
balans između karijere i privatnog života

Business and SEO Analyst


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Good work atmosphere and nice colleagues. You can always get help if you don't know how to do something. In this job I really have the possibility to learn a lot and improve myself. My tasks vary everyday so I get to see different sides to the industry.
Zamerke kompaniji
We work in an open office so there is a lot of noise. Sometimes the instructions for my tasks are not clear, but that just means I get to be creative and find my own way of doing things. The office also gets a bit hot during the warm days.
preporučujem
utisak postavljen: 06.04.2016.

Front End Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
U kompaniji postoji dobra atmosfera i prijatno okruženje. Uslovi za rad su dobri i kolege su uvek tu u slučaju da je nekome neophodan savet. Jedina moja zamerka se tiče radnog vremena, koje je do sada bilo prilagođeno američkoj vremenskoj zoni. Vlasnik kompanije se konsultovao sa svim zaposlenima i nedavno je radno vreme promenjeno od 9 do 5.
preporučujem
utisak postavljen: 06.04.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Software Nation pruža širok spektar usluga razvoja softvera prilagođenog zahtevima klijenata. Od ulaska na polje informacionih tehnologija stekli smo obimno iskustvo u razvoju softvera baziranom na MS tehnologijama kao i razvoju procesa, kompijuterskih igara, internet aplikacija i softvera namenjenim operativnim sistemima.

Naš edukativni centar je nastao prvenstveno iz razloga da školujemo sopstveni kadar. Zato ne potenciramo na kvantitetu, već kvalitetu. Obezbedili smo najbolje uslove za rad, predavače i zato vam nudimo ubrzane kurseve, koji su izuzetno dinamični i koncizni, a po jako povoljnim cenama.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SOFTWARE-NATION
Adresa
Jurija Gagarina 12 A
Datum osnivanja
08.11.2013.
PIB
108293854
Matični broj
20970561
Poslovni naziv
SOFTWARE-NATION doo Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Erik Mathew Popovic - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija