Kontakt

Adresa Somborska 8, 25250 Odžaci, Srbija ; Bulevar patrijarha Pavla, 21000 Novi Sad, Srbija
PIB 109141702
MB 63959987
Predstavništvo Somborska 8, 25250 Odžaci, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Mnogi istraživači ljudske duše posvetili su svoje vreme snovima, u nadi da će otkriti filozofsku korelaciju između tog nesvesnog i onog svesnog dela ličnosti,kao i značaj sna u tom smislu. Kompanija „Sognare“ se bavi proučavanjem sna sa aspekta primenjene medicine sa ultimativnim ciljem Vašeg zdravog spavanja. Ispod naših dušeka ni ono poslovično zrno graška, nema nikakvih izgleda da naruši zdrav san bilo koje nežne princeze. U skladu sa tim, evidentna je potreba da naše personalizovane dušeke prate isto tako jedinstveni kreveti i zato smo za Vas birali samo najkvalitetnije proizvode od punog drveta, kako bi i oni bili dugovečni poput Vašeg novog dušeka. Da ovo sve nije samo lepa priča, već prezentacija činjenica, srdačno Vas pozivamo da nas posetite i uverite se u maloprodajnim objektima.

MI SMO KOMPANIJA KOJA SE BAVI IZRADOM VISOKO-KVALITETNIH DUŠEKA SA JEZGRIMA OD PENE KAO I RUČNO RAĐENIM ŽIČANIM JEZGRIMA ZA VAŠE KREVETE. KOD NAS MOŽETE SAMI ODREDITI DIMENZIJU DUŠEKA, A NAŠ TIM ĆE SE POTRUDITI DA VAŽA ŽELJA POSTANE STVARNOST U VIDU NAJUDOBNIJEG DELA VAŽEG ENTERIJERA U ŽIVOTNOM PROSTORU.

Ustanovili smo da naši kupci najviše vole udobnost koju pruža prilagodljiva memorijska pena. Zbog toga smo za naše kupce odabrali nemačku memorijsku penu visokog kvaliteta i postavili je u duplo proštepanu Sognare viskoznu navlaku koja dodatno utiče na udobnost.

Pronašli smo idealan spoj kvaliteta, cene i udobnosti za svako domaćinstvo. Na Vama je samo da odaberete spoj i kombinaciju pena kao i kombinaciju pocket spring opruga ili Bonell jezgra za Vaš dušek. A mi ćemo Vam u tome pomoći.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv SOGNARE
Poslovni naziv VLADIMIR KRSTIĆ PR PROIZVODNJA OSTALOG NAMEŠTAJA SOGNARE ODŽACI
Delatnost kompanije 3109 - Proizvodnja ostalog nameštaja
Pravna forma Preduzetnik
Adresa Somborska 8, 25250 Odžaci, Srbija
Datum osnivanja 31.08.2015.
PIB 109141702
MB 63959987
Zakonski zastupnici
Vladimir Krstić - Preduzetnik

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu