O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Sognare logo

Sognare

Oceni kompaniju

O nama

Mnogi istraživači ljudske duše posvetili su svoje vreme snovima, u nadi da će otkriti filozofsku korelaciju između tog nesvesnog i onog svesnog dela ličnosti,kao i značaj sna u tom smislu. Kompanija „Sognare“ se bavi proučavanjem sna sa aspekta primenjene medicine sa ultimativnim ciljem Vašeg zdravog spavanja. Ispod naših dušeka ni ono poslovično zrno graška, nema nikakvih izgleda da naruši zdrav san bilo koje nežne princeze. U skladu sa tim, evidentna je potreba da naše personalizovane dušeke prate isto tako jedinstveni kreveti i zato smo za Vas birali samo najkvalitetnije proizvode od punog drveta, kako bi i oni bili dugovečni poput Vašeg novog dušeka. Da ovo sve nije samo lepa priča, već prezentacija činjenica, srdačno Vas pozivamo da nas posetite i uverite se u maloprodajnim objektima.

MI SMO KOMPANIJA KOJA SE BAVI IZRADOM VISOKO-KVALITETNIH DUŠEKA SA JEZGRIMA OD PENE KAO I RUČNO RAĐENIM ŽIČANIM JEZGRIMA ZA VAŠE KREVETE. KOD NAS MOŽETE SAMI ODREDITI DIMENZIJU DUŠEKA, A NAŠ TIM ĆE SE POTRUDITI DA VAŽA ŽELJA POSTANE STVARNOST U VIDU NAJUDOBNIJEG DELA VAŽEG ENTERIJERA U ŽIVOTNOM PROSTORU.

Ustanovili smo da naši kupci najviše vole udobnost koju pruža prilagodljiva memorijska pena. Zbog toga smo za naše kupce odabrali nemačku memorijsku penu visokog kvaliteta i postavili je u duplo proštepanu Sognare viskoznu navlaku koja dodatno utiče na udobnost.

Pronašli smo idealan spoj kvaliteta, cene i udobnosti za svako domaćinstvo. Na Vama je samo da odaberete spoj i kombinaciju pena kao i kombinaciju pocket spring opruga ili Bonell jezgra za Vaš dušek. A mi ćemo Vam u tome pomoći.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod